fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació es coordina amb Bombers per a vetlar per la seguretat dels corredors de la Penyagolosa Trails

La Diputació es coordina amb Bombers per a vetlar per la seguretat dels corredors de la Penyagolosa Trails

El dispositiu especial mobilitzarà a 60 bombers i 16 membres de Protecció Civil durant la celebració de la MiM i la CSP

La Diputació de Castelló vetlarà per la seguretat de tots els corredors i assistents que es donen cita a partir d’aquesta mitjanit en la Penyagolosa Trails. Per a açò, el Govern Provincial coordinarà amb el Consorci Provincial de bombers un dispositiu especial que comptarà amb prop de 80 efectius, entre bombers del Consorci i integrants del servei de Protecció Civil.

El diputat responsable del Consorci, Luis Rubio, ha desglossat el desplegament programat per l’administració provincial de la mà dels bombers amb l’objectiu que “durant aquest cap de setmana, l’esport, l’espectacularitat de la prova i l’immillorable patrimoni natural que l’embolica siguen els únics protagonistes d’una competició clau dins del calendari esportiu provincial i que és referent a nivell nacional i internacional”.

Així les coses, el dispositiu de bombers estarà format per un total de 60 efectius amb 20 vehicles que “cobriran els més de 100 quilòmetres pels quals transcorre la prova per a prevenir qualsevol incidència i actuar si així és necessari”. Per a açò, els professionals estaran distribuïts en tres equips de bombers especialistes de la Unitat de Rescat de Muntanya (URM), quatre dotacions de bombers dels parcs de Alcalatén, Maestrat-Alcalatén i Alt Maestrat, així com quatre unitats de Prefectura i quatre operadors de comunicacions.

A més, s’instal·larà en Vistabella una Unitat Mòbil de Coordinació des de la qual es coordinarà en tot moment el dispositiu de seguretat del Penyagolosa Trails i que es complementarà amb tres unitats de bombers forestals.

A açò cal sumar-li les quatre unitats de Protecció Civil que cobriran diversos punts del recorregut amb un total de cinc vehicles i 16 efectius per a “complementar l’excel·lent tasca que realitzen els bombers castellonencs amb el treball i dedicació dels integrants d’aquest demandat servei creat per Moliner i lloc a la disposició dels 135 pobles de la província”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.