fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 es reuneix amb els treballadors de l’Hospital Provincial que ha acomiadat la consellera Mont贸n

La Diputaci贸 es reuneix amb els treballadors de l’Hospital Provincial que ha acomiadat la consellera Mont贸n

Vicent Sales els ha informat dels passos donats pel Govern Provincial perqu猫 els readmeten i recuperar serveis perduts

El vicepresident de la Diputaci贸, Vicent Sales, s’ha reunit amb els treballadors afectats pel proc茅s d’acomiadaments dut a terme per la consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana, Carmen Mont贸n , i qualificats d’improcedents i nuls per part del jutge del Jutjat social, per a traslladar-los “l’incondicional suport institucional des d’aquesta administraci贸” i informar-los de les gestions que s’estan realitzant des del Govern provincial “perqu猫 els readmeten com m茅s prompte millor i recuperar aix铆 els serveis perduts”.

En aquesta l铆nia, Sales ha posat l’accent que “l’atac que des de Val猫ncia est脿 realitzant el Consell als professionals de l’Hospital Provincial atenta de forma directa contra els serveis sanitaris de qualitat que mereixen tots els castellonencs”.

“Un atac que no podem permetre i per a莽貌 -ha recordat Sales- els vuit consellers del Govern Provincial presentem ahir per registre la sol路licitud per a celebrar un consell extraordinari del Consorci de l’Hospital Provincial amb l’煤nic objectiu que es revoquen els acomiadaments aprovats per Mont贸n amb el seu vot de qualitat el passat 25 d’octubre”.

Aix铆, durant la trobada de treball el vicepresident provincial els ha traslladat als professionals del centre sanitari que des de la Diputaci贸 “aprofitarem la nostra representaci贸 del 50% en el Consorci per a exigir la readmissi贸 immediata dels 17 treballadors acomiadats i m茅s ara despr茅s que un tribunal haja ratificat el que ja sab铆em; que aquests acomiadaments manquen d’argumentaci贸 legal i s贸n improcedents”.

Despr茅s d’atendre les argumentacions dels afectats, que s’han mostrat “sorpresos de l’absoluta insensibilitat per part de la Conselleria”, Sales ha incidit en “la necess脿ria defensa dels treballadors davant l’atac indiscriminat que Mont贸n est脿 realitzant sobre la sanitat castellonenca. La Consellera de Sanitat ha decidit ignorar una resoluci贸 judicial, ha decidit no readmetre als treballadors injustament acomiadats i ho ha fet 煤nicament amb l’objectiu de desmantellar aquest centre de refer猫ncia per als castellonencs i menyscabar d’aquesta manera la qualitat assistencial de tota la prov铆ncia”.

脡s per a莽貌 que “no podem permetre que la consellera Mont贸n seguisca eliminant places de professionals sanitaris que, com ha dictaminat la just铆cia, s贸n m茅s que necess脿ries. Este 茅s un centre hospitalari exemplar i ho 茅s, sobretot, per l’impagable treball que realitzen di脿riament els treballadors en benefici de tota la prov铆ncia i seguirem reivindicant all脿 on puguem, com 茅s el cas del Consorci de l’Hospital Provincial, l’excel路l猫ncia assistencial d’aquest centre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.