fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 es reuneix amb l’Ajuntament de Castell贸 per a reiterar-li que t茅 perm铆s per a iniciar les obres del Pablo Herrera

La Diputaci贸 es reuneix amb l’Ajuntament de Castell贸 per a reiterar-li que t茅 perm铆s per a iniciar les obres del Pablo Herrera

El Govern Provincial li reitera al consistori la seua plena implicaci贸 en qu猫 puga escometre les obres en benefici dels clubs.

La Diputaci贸 de Castell贸 s’ha reunit amb l’Ajuntament de Castell贸 per a reiterar-li que t茅 perm铆s per a iniciar les obres del Pavell贸 Pablo Herrera. Tant el vicepresident primer del Govern Provincial, Vicent Sales, com el diputat d’Esports, Luis Mart铆nez, han reiterat al consistori de la ciutat la seua plena implicaci贸 en qu猫 este puga escometre les obres en benefici dels clubs, que tamb茅 han participat en esta trobada.

Mart铆nez ha assegurat que “la nostra disposici贸 de facilitar que les obres comencen com m茅s prompte millor en benefici dels clubs 茅s tota, la mateixa que ja manifestem en el seu moment, la de facilitar al m脿xim possible la realitzaci贸 de les obres per part de l’Ajuntament. A m茅s, en la reuni贸 els t猫cnics de la Diputaci贸 han manifestat que en estos moments 茅s impossible la cessi贸 definitiva de la propietat del pavell贸, tal com han reconegut tamb茅 els t猫cnics de l’Ajuntament”.

En aqueix sentit, Mart铆nez ha insistit que “des de la Diputaci贸 donarem totes les facilitats que l’Ajuntament precise perqu猫 com m茅s prompte millor escometa aqueixes obres en benefici dels castellonencs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.