fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 explica als joves els avantatges del programa d’inserci贸 laboral juvenil PICE

La Diputaci贸 explica als joves els avantatges del programa d’inserci贸 laboral juvenil PICE

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha comen莽at en el Cedes聽de Vall d’Alba una ronda de reunions dirigides als joves menors de 30 anys residents en municipis de l’interior per a optimitzar el funcionament del PICE (Programa Integral de Qualificaci贸 per a l’Ocupaci贸).

La Diputaci贸 participa en aquesta iniciativa que compta amb fons europeus amb tal d’ajudar a la Cambra de comer莽, que 茅s l’entitat que ho gestiona, a traslladar-ho no solament a les localitats m茅s grans del litoral, sin贸 tamb茅 als municipis m茅s xicotets de la prov铆ncia. Aguilella ha qualificat de “satisfact貌ria” aquesta primera sessi贸. “En tan sols una jornada informativa ja hem aconseguit que 15 joves d’aquesta zona s’inscriguen, i estic segur que seran molts m茅s, perqu猫 les condicions d’aquest programa d’inserci贸 laboral juvenil s贸n molt bones, tant per a ells com per a les empreses que els contracten”.

Cal assenyalar que Aguilella participar脿 mat铆 en una altra sessi贸 similar en el Cedes de Llucena, on estan convocats tots els joves interessats de la zona.

Qualsevol interessat pot posar-se en contacte amb el personal especialitzat en cedesaedl@dipcas.es i en el tel猫fon 964 25 66 81.

Leave a Reply

Your email address will not be published.