fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació exposa la seua Estratègia de Governança Participativa com a model pioner de Govern obert al ciutadà

La Diputació exposa la seua Estratègia de Governança Participativa com a model pioner de Govern obert al ciutadà

El Govern Provincial explica en les II Jornades d’Innovació Pública este document estratègic que portarà a Ple el dia 17.

La Diputació de Castelló es posiciona entre les administracions pioneres en l’aplicació de noves tecnologies per fomentar un Govern obert i participatiu en l’àmbit nacional. Així ha quedat patent avui en el transcurs de la II Jornada d’Innovació Pública en l’Àmbit Local que el Govern Provincial de Castelló ha desenvolupat amb la participació d’ajuntaments i diputacions de tota Espanya.

En este fòrum, el vicepresident de la Diputació i diputat de Participació, Vicent Sales, ha exposat el model d’Estratègia de Governança Participativa de la Diputació de Castelló que es portarà a Ple el pròxim 17 de desembre. “És una estratègia que neix de la vocació de canviar la cultura participativa en la qual les diputacions han de sentir-se no només com un element cohesionador del territori i dels ajuntaments, sinó que també han de tenir una escolta activa cap a la ciutadania, no només a través de l’associacionisme clàssic sinó també a través de les Noves Tecnologies”.

En este sentit, Sales ha explicat que “estem treballant esta estratègia de la mà dels tècnics del servei d’Innovació Pública i dels grups polítics amb representació en la Corporació Provincial. L’objectiu és que nasca un pla d’accions per seguir fent de la participació i de la innovació pública un segell distintiu del funcionament de la Diputació de Castelló, una institució que manté una relació de conversa amb els ciutadans i els ajuntaments gràcies a l’aplicació de les noves tecnologies”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.