fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 exposa la seua Estrat猫gia de Governan莽a Participativa com a model pioner de Govern obert al ciutad脿

La Diputaci贸 exposa la seua Estrat猫gia de Governan莽a Participativa com a model pioner de Govern obert al ciutad脿

El Govern Provincial explica en les II Jornades d’Innovaci贸 P煤blica este document estrat猫gic que portar脿 a Ple el dia 17.

La Diputaci贸 de Castell贸 es posiciona entre les administracions pioneres en l’aplicaci贸 de noves tecnologies per fomentar un Govern obert i participatiu en l’脿mbit nacional. Aix铆 ha quedat patent avui en el transcurs de la II Jornada d’Innovaci贸 P煤blica en l’脌mbit Local que el Govern Provincial de Castell贸 ha desenvolupat amb la participaci贸 d’ajuntaments i diputacions de tota Espanya.

En este f貌rum, el vicepresident de la Diputaci贸 i diputat de Participaci贸, Vicent Sales, ha exposat el model d’Estrat猫gia de Governan莽a Participativa de la Diputaci贸 de Castell贸 que es portar脿 a Ple el pr貌xim 17 de desembre. “脡s una estrat猫gia que neix de la vocaci贸 de canviar la cultura participativa en la qual les diputacions han de sentir-se no nom茅s com un element cohesionador del territori i dels ajuntaments, sin贸 que tamb茅 han de tenir una escolta activa cap a la ciutadania, no nom茅s a trav茅s de l’associacionisme cl脿ssic sin贸 tamb茅 a trav茅s de les Noves Tecnologies”.

En este sentit, Sales ha explicat que “estem treballant esta estrat猫gia de la m脿 dels t猫cnics del servei d’Innovaci贸 P煤blica i dels grups pol铆tics amb representaci贸 en la Corporaci贸 Provincial. L’objectiu 茅s que nasca un pla d’accions per seguir fent de la participaci贸 i de la innovaci贸 p煤blica un segell distintiu del funcionament de la Diputaci贸 de Castell贸, una instituci贸 que mant茅 una relaci贸 de conversa amb els ciutadans i els ajuntaments gr脿cies a l’aplicaci贸 de les noves tecnologies”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.