fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 finalitza la reparaci贸 dels camins m茅s afectats per la gota freda d’octubre a la prov铆ncia

La Diputaci贸 finalitza la reparaci贸 dels camins m茅s afectats per la gota freda d’octubre a la prov铆ncia

El Govern Provincial destina m茅s de 800.000 euros a ajudar als municipis per reparar els danys generats per les pluges.

Ha passat poc m茅s d’un mes de l’episodi de gota freda que va assolar la prov铆ncia durant el mes d’octubre i la Diputaci贸 ja ha complert amb el seu comprom铆s de reparar els camins rurals i pistes m茅s afectats pel temporal. La maquin脿ria destinada per a tal efecte per la Diputaci贸 des del Consorci Provincial de Bombers no ha parat de treballar des del mateix dia despr茅s del temporal en els municipis de Vinar貌s, Benicarl贸, Alcal脿 de Xivert i Sant Rafel del Riu per retornar la normalitat a estos vials tan necessaris en la vida quotidiana d’esta zona.

El diputat delegat de Bombers, Luis Rubio, ha assegurat que, tal com va indicar el president Moliner el mateix dia despr茅s del temporal, “la urg猫ncia i la contund猫ncia amb la qual actuem 茅s la que requeria una situaci贸 excepcional com la que vivim amb el temporal. Actuar de forma r脿pida i efica莽 茅s el millor que podem fer pels ajuntaments m茅s afectats que han tingut la maquin脿ria de la Diputaci贸 per pal路liar estes destrosses, i per a tots els ajuntaments que han comptat amb els diners de la Diputaci贸 para per pagar dintre del termini i en la forma escaient les factures que van haver d’afrontar per recuperar la normalitat als seus pobles”.

脡s per aix貌 que Rubio ha agra茂t “el treball de tots els efectius que han estat r脿pids i efica莽os per respondre de forma r脿pida als ajuntaments”.

En total, s’ha recuperat una longitud estimada de 25 quil貌metres de camins seriosament afectats per les pluges intenses amb el treball de cinc m脿quines especialitzades per a tals labors de neteja i retirada de grans quantitats d’enderrocs i vegetaci贸 que impedien el tr脿nsit normalitzat a habitatges, explotacions agr铆coles i ramaderes i zones industrials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.