fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació finalitza la reparació dels camins més afectats per la gota freda d’octubre a la província

La Diputació finalitza la reparació dels camins més afectats per la gota freda d’octubre a la província

El Govern Provincial destina més de 800.000 euros a ajudar als municipis per reparar els danys generats per les pluges.

Ha passat poc més d’un mes de l’episodi de gota freda que va assolar la província durant el mes d’octubre i la Diputació ja ha complert amb el seu compromís de reparar els camins rurals i pistes més afectats pel temporal. La maquinària destinada per a tal efecte per la Diputació des del Consorci Provincial de Bombers no ha parat de treballar des del mateix dia després del temporal en els municipis de Vinaròs, Benicarló, Alcalà de Xivert i Sant Rafel del Riu per retornar la normalitat a estos vials tan necessaris en la vida quotidiana d’esta zona.

El diputat delegat de Bombers, Luis Rubio, ha assegurat que, tal com va indicar el president Moliner el mateix dia després del temporal, “la urgència i la contundència amb la qual actuem és la que requeria una situació excepcional com la que vivim amb el temporal. Actuar de forma ràpida i eficaç és el millor que podem fer pels ajuntaments més afectats que han tingut la maquinària de la Diputació per pal·liar estes destrosses, i per a tots els ajuntaments que han comptat amb els diners de la Diputació para per pagar dintre del termini i en la forma escaient les factures que van haver d’afrontar per recuperar la normalitat als seus pobles”.

És per això que Rubio ha agraït “el treball de tots els efectius que han estat ràpids i eficaços per respondre de forma ràpida als ajuntaments”.

En total, s’ha recuperat una longitud estimada de 25 quilòmetres de camins seriosament afectats per les pluges intenses amb el treball de cinc màquines especialitzades per a tals labors de neteja i retirada de grans quantitats d’enderrocs i vegetació que impedien el trànsit normalitzat a habitatges, explotacions agrícoles i ramaderes i zones industrials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.