fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 forma a 1.700 persones per a salvar vides amb el seu innovador Programa Provincial de Desfibril路ladors

La Diputaci贸 forma a 1.700 persones per a salvar vides amb el seu innovador Programa Provincial de Desfibril路ladors

El Govern Provincial ha convertit la prov铆ncia en el primer territori cardioprotegit amb 200 dispositius en 126 municipis.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha concl貌s ja la formaci贸 a 1.700 persones en tota la prov铆ncia per a salvar vides a trav茅s del seu innovador Programa Provincial de Desfibril路ladors ‘Castell贸, Territori Cardioprotegit’ que ha convertit a la prov铆ncia de Castell贸 en el primer territori cardioprotegit. La formaci贸, que s’ha realitzat a castellonencs procedents de xicotets i grans municipis, ha servit perqu猫 ja en tot el territori provincial es puga fer 煤s dels 200 desfibril路ladors que la Diputaci贸 ha distribu茂t en els 126 municipis que s’han adherit a la iniciativa.

La diputada d’Acci贸 Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “estem molt satisfets amb el bon铆ssim acolliment que ha tingut esta iniciativa que ja ha salvat la seua primera vida en la prov铆ncia. Amb esta formaci贸 tornem a igualar les oportunitats de tots els municipis castellonencs i assegurem el millor 煤s d’estos desfibril路ladors per a poder seguir donant bones not铆cies als nostres pobles”.

Les sessions s’han impartit en les diferents comarques de la prov铆ncia aix铆 com en les mateixes instal路lacions de Noves Depend猫ncies de la Diputaci贸 de Castell贸, lloc este que ha servit per a centralitzar la formaci贸 als municipis m茅s grans de la Plana.

La mateixa diputada d’Acci贸 Social ha participat en estes sessions, de les quals ha detallat que “amb una durada de dues hores i mitjana, estes classes han demostrat de forma pr脿ctica com hem d’utilitzar els desfibril路ladors i realitzar el massatge card铆ac per al seu 貌ptim funcionament. Ha sigut especialment il路lustrativa i did脿ctica l’explicaci贸 dels passos a seguir quan es produeix una urg猫ncia d’este tipus, per a saber com comportar-nos fins que arriben els serveis m猫dics a atendre el cas. I 茅s que reduir el temps de reacci贸 en estos casos 茅s fonamental per a salvar vides”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.