Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació ha ampliat el servei que presta als municipis amb els voluntaris de Protecció Civil durant la Setmana Santa.

La Diputació ha ampliat el servei que presta als municipis amb els voluntaris de Protecció Civil durant la Setmana Santa.

Un total de 85 efectius en vuit vehicles reforcen la seguretat d’actes multitudinaris i tradicionals aquests dies en la província.

Un total de 85 efectius de voluntaris amb una flota de vuit vehicles del Cos de Voluntariat de Protecció Civil de la Diputació han estat prestant servei durant aquests dies de Setmana Santa per a ajudar als ajuntaments a garantir el correcte desenvolupament d’esdeveniments tradicionals que congreguen a gran nombre de públic. Així, els efectius s’han distribuït en la Passió de Torreblanca, la Rompida de l’Hora de L’Alcora, la Passió de Borriol i el Dia del Rotllo de L’Alcora. A més, també es realitzaran serveis de recolze en diversos esdeveniments a altres ajuntaments com el de Morella, Betxí, Canet lo Roig i Atzeneta.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, ha assenyalat que “el funcionament d’aquest voluntariat està donant molt bons resultats, i estem donant resposta a les peticions que ens havien expressat amb preocupació desenes d’alcaldes que li per la falta de recursos propis a l’hora d’organitzar esdeveniments d’aquest tipus que congreguen a milers de persones en els seus pobles. Així que estem molt satisfets de poder ajudar-los i contribuir al fet que se seguisca programant una completa oferta complementària, tant en festes, com en esdeveniments esportius, com qualsevol esdeveniment tradicional multitudinari, perquè també açò contribueix a mantenir els nostres pobles vius i dinamitzar la seua activitat econòmica. Tots sumem”.

A més d’aquests serveis, dues unitats del Cos de Voluntariat de Protecció Civil de la Diputació està realitzant diverses rutes preventives de vigilància forestal en els termes municipals dels 71 municipis adherits a Protecció Civil de la Diputació.

Tal com ha explicat Rubio, “aquestes unitats actuen com a reforç al dispositiu de prevenció d’incendis desplegat pel Consorci Provincial de Bombers en tota la província durant aquestes dates, ajudant també a difondre informació de la campanya preventiva d’accidents en muntanya ‘Muntanyes de Castelló, viu-les amb seguretat'”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.