fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 ha ampliat el servei que presta als municipis amb els voluntaris de Protecci贸 Civil durant la Setmana Santa.

La Diputaci贸 ha ampliat el servei que presta als municipis amb els voluntaris de Protecci贸 Civil durant la Setmana Santa.

Un total de 85 efectius en vuit vehicles reforcen la seguretat d’actes multitudinaris i tradicionals aquests dies en la prov铆ncia.

Un total de 85 efectius de voluntaris amb una flota de vuit vehicles del Cos de Voluntariat de Protecci贸 Civil de la Diputaci贸 han estat prestant servei durant aquests dies de Setmana Santa per a ajudar als ajuntaments a garantir el correcte desenvolupament d’esdeveniments tradicionals que congreguen a gran nombre de p煤blic. Aix铆, els efectius s’han distribu茂t en la Passi贸 de Torreblanca, la Rompida de l’Hora de L’Alcora, la Passi贸 de Borriol i el Dia del Rotllo de L’Alcora. A m茅s, tamb茅 es realitzaran serveis de recolze en diversos esdeveniments a altres ajuntaments com el de Morella, Betx铆, Canet lo Roig i Atzeneta.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, ha assenyalat que “el funcionament d’aquest voluntariat est脿 donant molt bons resultats, i estem donant resposta a les peticions que ens havien expressat amb preocupaci贸 desenes d’alcaldes que li per la falta de recursos propis a l’hora d’organitzar esdeveniments d’aquest tipus que congreguen a milers de persones en els seus pobles. Aix铆 que estem molt satisfets de poder ajudar-los i contribuir al fet que se seguisca programant una completa oferta complement脿ria, tant en festes, com en esdeveniments esportius, com qualsevol esdeveniment tradicional multitudinari, perqu猫 tamb茅 a莽貌 contribueix a mantenir els nostres pobles vius i dinamitzar la seua activitat econ貌mica. Tots sumem”.

A m茅s d’aquests serveis, dues unitats del Cos de Voluntariat de Protecci贸 Civil de la Diputaci贸 est脿 realitzant diverses rutes preventives de vigil脿ncia forestal en els termes municipals dels 71 municipis adherits a Protecci贸 Civil de la Diputaci贸.

Tal com ha explicat Rubio, “aquestes unitats actuen com a refor莽 al dispositiu de prevenci贸 d’incendis desplegat pel Consorci Provincial de Bombers en tota la prov铆ncia durant aquestes dates, ajudant tamb茅 a difondre informaci贸 de la campanya preventiva d’accidents en muntanya ‘Muntanyes de Castell贸, viu-les amb seguretat'”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.