fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa accions estratègiques per a promocionar l’oferta turística

La Diputació impulsa accions estratègiques per a promocionar l’oferta turística

Martínez: “Aquestes iniciatives ens permeten reforçar el turisme tant d’Espanya com d’Europa de cara a la campanya d’estiu”

La Diputació ha intensificat aquest mes la seua campanya de promoció turística de la província amb una desena d’accions estratègiques encaminades a projectar Castelló com a destinació turística a nivell nacional i internacional. En l’avantsala de la temporada estival, el Govern Provincial projectarà l’oferta turística castellonenca a milers de potencials visitants “convertint a prescriptores de diferents països europeus en els millors ambaixadors d’aquesta terra única”.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que durant tot el mes “Castelló, i els seus municipis, es convertiran en la llar de touroperadores, periodistes i generadors d’opinió procedents d’Alemanya, França i Irlanda. D’aquesta manera, donarem a conèixer el patrimoni natural, històric, gastronòmic i cultural dels nostres pobles a un grup de visitants que, de ben segur, quan tornen als seus països d’origen, es convertiran en prescriptores de la província. Aquestes campanyes promocionals ens permeten reforçar la possibilitat que vengen més turistes tant d’Espanya com de la resta d’Europa en la pròxima campanya estival”.

Per a açò, la primera de les activitats programades va arrancar ja dijous passat amb l’arribada a Castelló de mitjans de comunicació especialitzats en senderisme d’Alemanya que recorreran una bona part dels més de mil quilòmetres de senderes castellonenques fins al diumenge. D’igual manera, des del país germànic el 18 al 21 de maig arribaran a Castelló touroperadores especialitzats en senderisme i ciclisme de muntanya que aterraran en la província “atrets per un dels millors escenaris esportius a l’aire lliure d’Europa”.

En les mateixes dates, i també amb l’objectiu de descobrir el patrimoni natural que ofereix aquesta terra dual, està programat un presstrip amb un grup de periodistes de França especialitzats en senderisme i naturalesa que tindrà la seua continuïtat del 25 al 28 d’aquest mes amb el famtrip de Senderisme Interpretatiu de Turespaña amb prescriptores procedents del país gal i Bèlgica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.