fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa la gastronomia provincial en les fires de la cirera de Caudiel i La Salzadella

La Diputació impulsa la gastronomia provincial en les fires de la cirera de Caudiel i La Salzadella

El Govern Provincial consolida el seu compromís amb el sector agroalimentari afavorint la celebració de sengles esdeveniments

La Diputació de Castelló col·laborarà este cap de setmana amb la celebració de les dues fires comercials de la cirera que se celebren en els municipis de Caudiel i La Salzadella dins “del seu compromís clar i decidit amb el patrimoni gastronòmic castellonenc i el necessari suport al productor local”.

El diputat responsable de la marca ‘Castelló, Ruta de Sabor’, Pablo Roig, ha posat l’accent en la importància “de secundar este tipus de convocatòries, ja que suposen una eina efectiva de promoció directa amb el consumidor final i constitueixen un estímul per al creixement de l’activitat econòmica dels nostres municipis, sobretot al món rural castellonenc”.

És per això que Roig ha destacat que estes dues propostes “casen a la perfecció” amb el full de ruta de ‘Castelló, Ruta de Sabor’, marca impulsada per Moliner per valoritzar els productes autòctons de la província “i crear el millor escenari perquè estegran rebost del Mediterrani que és la nostra província arribe a com més rebosts millor i es convertesca en un pilar econòmic i laboral per a l’interior de la província”.

Per a això, una de les accions engegada pel projecte és la col·laboració amb els ajuntaments i productors en el desenvolupament d’este tipus d’esdeveniments, per impulsar els sectors tradicionals com l’agroalimentari de manera que siguen generadors d’oportunitats per a la província, “especialment a les zones rurals i que també servesquen de complement a l’oferta turística dels municipis i un reclam per als visitants”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.