fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa la inserci贸 laboral de persones amb discapacitat en la major trobada per l’ocupaci贸 de la prov铆ncia

La Diputaci贸 impulsa la inserci贸 laboral de persones amb discapacitat en la major trobada per l’ocupaci贸 de la prov铆ncia

El Govern Provincial i la Cambra de comer莽 preparen l’IV Work Forum Castell贸 que es desenvolupar脿 el 24 i 25 d’octubre.

La Diputaci贸 de Castell贸 impulsar脿 la inserci贸 laboral de persones amb discapacitat a trav茅s de l’IV Work Forum Castell贸, la major trobada per l’ocupaci贸 de la prov铆ncia, que organitza al costat de la Cambra de comer莽 de Castell贸 i que tindr脿 lloc els dies 24 i 25 d’octubre. La inclusi贸 d’oferta d’ocupacions per a persones amb discapacitat materialitza el comprom铆s del Govern Provincial per fomentar la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs, alguna cosa que tamb茅 fomenta en haver establert cl脿usules socials en els plecs de contractaci贸 del Work Forum Castell贸 2018.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “dels 80 perfils professionals pels quals les empreses ofereixen llocs de treball, destaquem particularment els llocs de treball que van destinats exclusivament a persones amb un grau de discapacitat de, almenys, un 33%. Creiem que la inclusi贸 d’aquests perfils en el Work Forum 茅s fonamental, doncs si b茅 茅s cert que treballem per ajudar a tots els castellonencs a trobar un treball, ho fem especialment pels quals m茅s dificultats troben en aquest cam铆”.

Cal tenir en compte que el diputat Aguilella mant茅 de forma habitual reunions de treball amb col路lectius que treballen per la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat amb tal d’impulsar iniciatives que contribueixin a fer realitat aquesta inserci贸 de forma efectiva. “Creiem en la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs per desenvolupar el seu talent, i aix铆 ho potenciem en el nostre major esdeveniment per l’ocupaci贸 dels quals realitzem durant tot l’exercici”, ha assenyalat.

Aix铆 doncs, es realitzar脿 la selecci贸 d’un/a administratiu/a, amb formaci贸 professional superior, per realitzar albarans, comptabilitat, n貌mines, rebuts i altres tasques relacionades amb el lloc. Tamb茅 personal de neteja per a la realitzaci贸 de la neteja d’hospitals. L’empresa explica tamb茅 amb un centre de bugaderia industrial, pel qual es requereixen operaris i personal de manteniment de les m脿quines.

Leave a Reply

Your email address will not be published.