fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa la seua ‘Acceleradora de Vendes’ per a cohesionar el territori i impulsar el sector empresarial femen铆

La Diputaci贸 impulsa la seua ‘Acceleradora de Vendes’ per a cohesionar el territori i impulsar el sector empresarial femen铆

Aguilella: “Volem sumar recursos per a generar el millor escenari possible de cara al fet que l’ocupaci贸 flu茂sca en la prov铆ncia”

La Diputaci贸 de Castell贸 enfortir脿 la seua ambiciosa ‘Acceleradora de Vendes’ per a cohesionar el territori i impulsar el sector empresarial femen铆 castellonenc. Per a a莽貌, fins al pr貌xim dia 22 romandr脿 obert el per铆ode d’inscripci贸 per a aquest pioner programa, impulsat des de l’脿rea de Promoci贸 Econ貌mica per, tal com ha remarcat el diputat responsable de l’脿rea, Salvador Aguilella, “estimular el volum de negoci de mig centenar de negocis d’11 municipis de la prov铆ncia” a trav茅s de la renovaci贸 de la imatge exterior d’aquests.

“Es tracta de sumar recursos per a generar el millor escenari possible perqu猫 l’ocupaci贸 continue creixent en la prov铆ncia i remarcar el talent, el treball i saber fer de les dones castellonenques”, ha explicat Aguilella a l’hora de defensar la naturalesa d’una iniciativa que “ens converteix en un excel路lent aliat de les xicotetes empres脿ries de la prov铆ncia”.

El diputat provincial ha destacat l’elevat inter猫s de les dones a participar en el programa ‘Acceleradora de Vendes’, i ha recordat que encara resten 10 dies perqu猫 es tanque el termini de preinscripci贸, ha destacat que “la creaci贸 d’ocupaci贸 i totes aquelles pol铆tiques que la incentiven, s贸n una prioritat absoluta per a aquest Govern Provincial”.

Aix铆, aquesta iniciativa compta amb tres fases de treball. La primera d’elles, planteja una auditoria inicial de la imatge exterior del comer莽 per a realitzar aix铆 una an脿lisi detallada de les manques del comer莽 per a plantejar les possibles solucions.

En la segona fase, s’inclouran classes presencials, en les quals s’impartiran, de manera senzilla i visual i en horari de dilluns a dijous al migdia perqu猫 no interferisca en l’activitat del xicotet comer莽, la teoria necess脿ria per a aconseguir els objectius proposats. “Volem que aquesta administraci贸 es convertisca en un fidel aliat del teixit empresarial i laboral castellonenc conscients que la millor pol铆tica 茅s aquella que refor莽a el talent i saber fer de les nostres empres脿ries”.

Finalment, el programa empresarial incorporar脿 un servei de consultoria i assessorament online, “per a resoldre tots els dubtes i necessitats del sector durant tot el proc茅s de construcci贸 dels nous aparadors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.