fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa la seua ‘Acceleradora de Vendes’ per a cohesionar el territori i impulsar el sector empresarial femení

La Diputació impulsa la seua ‘Acceleradora de Vendes’ per a cohesionar el territori i impulsar el sector empresarial femení

Aguilella: “Volem sumar recursos per a generar el millor escenari possible de cara al fet que l’ocupació fluïsca en la província”

La Diputació de Castelló enfortirà la seua ambiciosa ‘Acceleradora de Vendes’ per a cohesionar el territori i impulsar el sector empresarial femení castellonenc. Per a açò, fins al pròxim dia 22 romandrà obert el període d’inscripció per a aquest pioner programa, impulsat des de l’àrea de Promoció Econòmica per, tal com ha remarcat el diputat responsable de l’àrea, Salvador Aguilella, “estimular el volum de negoci de mig centenar de negocis d’11 municipis de la província” a través de la renovació de la imatge exterior d’aquests.

“Es tracta de sumar recursos per a generar el millor escenari possible perquè l’ocupació continue creixent en la província i remarcar el talent, el treball i saber fer de les dones castellonenques”, ha explicat Aguilella a l’hora de defensar la naturalesa d’una iniciativa que “ens converteix en un excel·lent aliat de les xicotetes empresàries de la província”.

El diputat provincial ha destacat l’elevat interès de les dones a participar en el programa ‘Acceleradora de Vendes’, i ha recordat que encara resten 10 dies perquè es tanque el termini de preinscripció, ha destacat que “la creació d’ocupació i totes aquelles polítiques que la incentiven, són una prioritat absoluta per a aquest Govern Provincial”.

Així, aquesta iniciativa compta amb tres fases de treball. La primera d’elles, planteja una auditoria inicial de la imatge exterior del comerç per a realitzar així una anàlisi detallada de les manques del comerç per a plantejar les possibles solucions.

En la segona fase, s’inclouran classes presencials, en les quals s’impartiran, de manera senzilla i visual i en horari de dilluns a dijous al migdia perquè no interferisca en l’activitat del xicotet comerç, la teoria necessària per a aconseguir els objectius proposats. “Volem que aquesta administració es convertisca en un fidel aliat del teixit empresarial i laboral castellonenc conscients que la millor política és aquella que reforça el talent i saber fer de les nostres empresàries”.

Finalment, el programa empresarial incorporarà un servei de consultoria i assessorament online, “per a resoldre tots els dubtes i necessitats del sector durant tot el procés de construcció dels nous aparadors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.