fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 informa ja online dels primers treballs en el col路lector de Borriol

La Diputaci贸 informa ja online dels primers treballs en el col路lector de Borriol

Fomenta la transpar猫ncia i la informaci贸 de la infraestructura a cada moment per facilitar els despla莽aments entre Castell贸 i Borriol.

La Diputaci贸 de Castell贸 informa ja a trav茅s de la web dels primers treballs que s’estan duent a terme en les obres del col路lector de Borriol amb el qual resoldr脿 els problemes d’abocaments en el municipi amb una actuaci贸 d’envergadura que aconsegueix els dos milions d’euros de pressupost i un termini d’execuci贸 de nou mesos. I 茅s que complint l’anunci realitzat fa amb prou feines tres dies pel president de la Diputaci贸 apostant per la m脿xima transpar猫ncia en la gesti贸 p煤blica, el Govern Provincial ha actualitzat ja la web (colectorborriol.dipcas.es) que ha posat en marxa al costat de la UTE adjudicat脿ria, FACSA-Jujosa, per seguir amb informaci贸 actualitzada el ritme i l’evoluci贸 dels treballs que s’estan duent a terme.

El diputat del Cicle Integral de l’Aigua, Juan Bautista Juan, ha assegurat que “complim amb el nostre comprom铆s d’informar i permetre el seguiment online per part de qualsevol ciutad脿 perqu猫 siga coneixedor del nivell de compliment de terminis, beneficis de l’obra i altres q眉estions referents a la mateixa. Amb aquesta innovadora iniciativa, el Govern Provincial fem un pas m茅s en el nostre comprom铆s amb la transpar猫ncia i la rendici贸 de comptes de la seua gesti贸 di脿ria”.

I 茅s que a trav茅s d’este espai digital, la Diputaci贸 fa possible, ja que una infraestructura de tant recorregut tinga un canal d’interacci贸 directa amb la ciutadania per informar-los al dia, amb transpar猫ncia i agilitat, per minimitzar les mol猫sties de les obres i explicar a cada moment els passos que s’estan donant, els seg眉ents a donar i cadascuna de les conseq眉猫ncies d’estes actuacions.

I 茅s que la voluntat de la Diputaci贸 amb esta important obra sempre ha estat la d’agilitar-la, aix铆 ha estat amb el complex proc茅s administratiu que ha seguit per poder fer-la realitat i aix铆 continuar脿 sent amb l’execuci贸 d’una infraestructura que arriba per solucionar l’important problema d’abocaments residuals que t茅 el municipi de Borriol, i que tamb茅 suposar脿 importants beneficis per a la ciutat de Castell贸.

Cal assenyalar que els primers treballs que s’estan duent a terme previs a les obres consisteixen en el marcatge amb un radar del tra莽at que seguir脿 el col路lector.

Leave a Reply

Your email address will not be published.