fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació informa ja online dels primers treballs en el col·lector de Borriol

La Diputació informa ja online dels primers treballs en el col·lector de Borriol

Fomenta la transparència i la informació de la infraestructura a cada moment per facilitar els desplaçaments entre Castelló i Borriol.

La Diputació de Castelló informa ja a través de la web dels primers treballs que s’estan duent a terme en les obres del col·lector de Borriol amb el qual resoldrà els problemes d’abocaments en el municipi amb una actuació d’envergadura que aconsegueix els dos milions d’euros de pressupost i un termini d’execució de nou mesos. I és que complint l’anunci realitzat fa amb prou feines tres dies pel president de la Diputació apostant per la màxima transparència en la gestió pública, el Govern Provincial ha actualitzat ja la web (colectorborriol.dipcas.es) que ha posat en marxa al costat de la UTE adjudicatària, FACSA-Jujosa, per seguir amb informació actualitzada el ritme i l’evolució dels treballs que s’estan duent a terme.

El diputat del Cicle Integral de l’Aigua, Juan Bautista Juan, ha assegurat que “complim amb el nostre compromís d’informar i permetre el seguiment online per part de qualsevol ciutadà perquè siga coneixedor del nivell de compliment de terminis, beneficis de l’obra i altres qüestions referents a la mateixa. Amb aquesta innovadora iniciativa, el Govern Provincial fem un pas més en el nostre compromís amb la transparència i la rendició de comptes de la seua gestió diària”.

I és que a través d’este espai digital, la Diputació fa possible, ja que una infraestructura de tant recorregut tinga un canal d’interacció directa amb la ciutadania per informar-los al dia, amb transparència i agilitat, per minimitzar les molèsties de les obres i explicar a cada moment els passos que s’estan donant, els següents a donar i cadascuna de les conseqüències d’estes actuacions.

I és que la voluntat de la Diputació amb esta important obra sempre ha estat la d’agilitar-la, així ha estat amb el complex procés administratiu que ha seguit per poder fer-la realitat i així continuarà sent amb l’execució d’una infraestructura que arriba per solucionar l’important problema d’abocaments residuals que té el municipi de Borriol, i que també suposarà importants beneficis per a la ciutat de Castelló.

Cal assenyalar que els primers treballs que s’estan duent a terme previs a les obres consisteixen en el marcatge amb un radar del traçat que seguirà el col·lector.

Leave a Reply

Your email address will not be published.