fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 inicia la formaci贸 a la carta per a adaptar la qualificaci贸 dels aturats a les necessitats de les empreses

La Diputaci贸 inicia la formaci贸 a la carta per a adaptar la qualificaci贸 dels aturats a les necessitats de les empreses

Aquesta nova iniciativa ajudar脿 al fet que les persones que cerquen una ocupaci贸 tinguen m茅s oportunitats despr茅s de finalitzar el curs

La Diputaci贸 de Castell贸 augmentar脿 la formaci贸 als aturats de la prov铆ncia per a cobrir la demanda laboral generada per les empreses en tota la prov铆ncia. Per a a莽貌, el Govern provincial arranca aquest mes el seu nou programa de formaci贸 a la carta, que s’ha incl貌s enguany per primera vegada en el Pla de Formaci贸 i Intermediaci贸 Laboral de l’Estrat猫gia Provincial per al Foment de l’Ocupaci贸, l’Emprenedoria i la Promoci贸 Econ貌mica.

Es tracta, tal com ha explicat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, d’un servei “que permetr脿 que les persones de la prov铆ncia que estan cercant una ocupaci贸 complisquen tots els requisits reals que ens estan traslladant les empreses. I al mateix temps que formem als aturats castellonencs perqu猫 troben un lloc de treball, fem del talent provincial una font d’oportunitats per a millorar la competitivitat de les nostres empreses”.
Per a con猫ixer la formaci贸 a oferir i incentivar la inserci贸 laboral en la prov铆ncia a trav茅s d’una formaci贸 orientada a empreses amb necessitats de contractaci贸 de personal qualificat, el Govern Provincial s’ha reunit en les 煤ltimes setmanes amb les empreses adherides al servei de prospecci贸 d’ocupaci贸, que fa un any va posar.

D’aquesta manera, l’administraci贸 provincial “ajustar脿 al m脿xim l’oferta de la seua formaci贸 a la carta i ho far脿 per a brindar als aturats de la prov铆ncia un recurs formatiu gratu茂t, amb una formaci贸 tan te貌rica com a pr脿ctica i que explicar脿, tal com ens han assegurat les empreses que es beneficiaran d’ell, amb un elevat comprom铆s d’inserci贸 per part de les empreses inscrites”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.