fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació inicia l’itinerari formatiu del seu ambiciós programa de simulació empresarial ‘Move UP!’

La Diputació inicia l’itinerari formatiu del seu ambiciós programa de simulació empresarial ‘Move UP!’

El Palau Provincial ha acollit l’acte inaugural d’esta iniciativa impulsada al costat de CEEI i que formarà a 25 castellonenques.

El Palau Provincial de la Diputació ha acollit este matí l’inici de curs de l’ambiciós programa de simulació empresarial ‘Move UP! Emprèn amb èxit’, cofinançat a parts iguals entre la institució i CEEI. El saló de plens s’ha convertit en el punt de partida d’un complet itinerari formatiu que des d’avui, i al llarg de l’any, formarà als 25 participants castellonencs escollits “a fi d’estimular el desenvolupament i creixement empresarial a Castelló i, de la seua mà, afavorir la creació d’ocupació”.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als 25 emprenedors i empresaris seleccionats entre els 51 projectes presentats. Al costat del director de CEEI Castelló, Justo Vellón, Aguilella ha ressaltat la naturalesa “d’aquesta pionera iniciativa de simulació empresarial que té com a ambició potenciar el talent castellonenc en benefici del teixit econòmic i empresarial de la província. Som una terra que té en el seu potencial humà i emprenedor un dels millors recursos a l’hora de generar bones notícies i crear ocupació”.

Per a “aprofitar al màxim” este potencial emprenedor, els seleccionats dins d’esta segona edició del ‘Move UP!’ es beneficiaran d’un complet itinerari formatiu estructurat fins a tres fases i que ha arrancat amb la primera de les deu sessions formatives ‘Tinc potencial emprenedor? Tinc una idea?’.

D’esta manera, els 25 seleccionats per un Comitè de Valoració format per Tècnics de la Diputació Provincial de Castelló, Tècnics de Centre Europeu d’empreses Innovadores (CEEI Castelló) i voluntaris de Sènior Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT), rebran totes les instruccions necessàries per a modelar i millorar la seua concepció de negoci gràcies un calendari formatiu format per un total de deu sessions presencials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.