fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació intensifica la seua campanya preventiva per a combatre la proliferació de mosquits

La Diputació intensifica la seua campanya preventiva per a combatre la proliferació de mosquits

El Govern Provincial aprova 32.000 euros per al projecte de control del mosquit tigre que realitza la Universitat de València

La Diputació segueix sumant recursos per a combatre la proliferació de mosquits tigre en la província, treball que ha intensificat ara amb l’arribada de la calor. Per a açò, el Govern Provincial ha revalidat aquest mes d’abril l’acord aconseguit amb la Universitat Valenciana per a donar continuïtat al projecte ‘Control del mosquit tigre i mosca negra en la província’.

Un projecte pel qual l’administració provincial invertirà 32.000 euros i que tal com ha ressenyat el diputat responsable de Desenvolupament Sostenible, Mario García, “s’ha consolidat com una eina més que útil per a lluitar contra la proliferació d’aquest tipus d’insectes en els nostres termes municipals”.

D’aquesta manera, la Diputació posa a la disposició dels diferents ajuntaments on es detecten els brots de mosquit tigre un servei de prevenció i informes tècnics elaborats pel Laboratori d’Entomologia i Control de Plagues de la universitat “per a actuar així amb la diligència més gran i efectivitat possible davant els focus de mosquit existents”.

Així, gràcies a aquest conveni, el Govern Provincial possibilita un calendari d’eixides en la qual personal específic analitza els punts de risc per a descobrir si existeixen plagues en fase larvària i, si és així, posar sobre la taula les accions necessàries per a combatre una plaga que en anys anteriors tants problemes ha generat en la salut pública castellonenca”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.