fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació intensifica l’aposta cultural del castell de Peñíscola per a multiplicar la seua projecció turística

La Diputació intensifica l’aposta cultural del castell de Peñíscola per a multiplicar la seua projecció turística

El Govern Provincial dissenya un complet programa amb 65 propostes que dinamitzaran la fortalesa fins a finals d’octubre

La Diputació de Castelló ha presentat aquest migdia el complet calentario de propostes culturals confeccionades pel Govern Provincial per a “sumar nous atractius al Castell de Peníscola i multiplicar amb açò la projecció de la fortalesa com a principal emblema turístic de la província”.

El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha sigut l’encarregat de donar a conèixer un “ambiciós programa a l’altura de la magnitud del castell” compost per un total de 65 propostes culturals que es perllongaran fins a finals del mes d’octubre. “Orquestres, teatre contemporani, música de cambra, dansa, Festivals de Teatre Clàssic, de música Barroca i Clàssica, visites teatralitzades… són els continguts que ompliran els dies i les nits del castell amb la millor cultura perquè els seus visitants gaudisquen d’una experiència irrepetible”.

A més, tal com ha assenyalat el vicepresident de Cultura, a aquestes propostes se li sumaran les visites guiades teatralitzades que “descobriran el castell d’una forma única als seus visitants de la mà de personatges històrics com el mateix Papa Lluna. Les visites diürnes s’organitzaran al maig i octubre mentre que al juliol i agost el castell obrirà les seues portes en horari nocturn.

Així, des que ja en Setmana Santa arranque l’activitat cultural els dies 13, 14 i 15 amb el XV Festival de Guitarra de Peníscola, el saló Gòtic i el Parc d’Artilleria del castell “sumaran al seu atractiu històric i arquitectònic gràcies a les seues 20 sales i més de 7.000 metres quadrats visitables una programació de primeríssim nivell que incrementarà el potencial turístic de Castelló i atraurà grans masses de turistes a Peníscola i la província”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.