fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 invertir脿 2,2 milions d’euros per a millorar la seguretat en la xarxa de carreteres castellonenques

La Diputaci贸 invertir脿 2,2 milions d’euros per a millorar la seguretat en la xarxa de carreteres castellonenques

Ha planificat un pla integral d’actuacions priorit脿ries amb l’objectiu tamb茅 de millorar les oportunitats de desenvolupament

La Diputaci贸 destinar脿 enguany 2,2 milions d’euros per a escometre actuacions de millora en la xarxa de carreteres de titularitat provincial. En una mostra m茅s del comprom铆s adquirit pel Govern Provincial amb l’impuls i desenvolupament del territori i la generaci贸 d’oportunitats, l’administraci贸 provincial aprovar脿 en Junta de Govern “una important inversi贸 que ens permetr脿 connectar amb una font inesgotable d’oportunitats tota la prov铆ncia, amb especial atenci贸 en el m贸n rural”.

El diputat de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha desgranat el complet programa d’actuacions relatives a la gesti贸 integral, manteniment, conservaci贸 i modernitzaci贸 de les vies de comunicaci贸 la titularitat de la qual ostenta la instituci贸 provincial. Gr脿cies a ell, tal com ha detallat el diputat provincial, “aconseguirem millorar la seguretat en la xarxa vi脿ria castellonenca i que les nostres carreteres ajuden a millorar el benestar dels ve茂ns dels 135 municipis que componen aquesta terra 煤nica”.

No en va, ha assegurat que “millorant la comunicaci贸, millorem el benestar dels castellonencs, la competitivitat de les nostres empreses i redu茂m les difer猫ncies entre l’interior i la costa, acostant el creixement i la riquesa a les zones rurals de Castell贸”.

Per a a莽貌, entre altres actuacions, la inversi贸 de la Diputaci贸 possibilitar脿 la neteja de cunetes, l’esbrosse de marges i la reparaci贸 de vorals. A m茅s, i per a garantir la seguretat a trav茅s de la conservaci贸 ordin脿ria de les carreteres, s’escometr脿 la reposici贸 de les barreres de seguretat aix铆 com la de la senyalitzaci贸 vertical i l’@repintar de la senyalitzaci贸 horitzontal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.