fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació invertirà prop de 2 milions d’euros per a millorar la CV-120 que enllaça la província amb Terol

La Diputació invertirà prop de 2 milions d’euros per a millorar la CV-120 que enllaça la província amb Terol

El Govern Provincial ha aprovat el projecte de les obres d’ampliació de la carretera de La Mata al límit de la província

La Diputació destinarà prop de dos milions d’euros a millorar la carretera CV-120 que uneix la província de Castelló amb Terol. La Junta de Govern ha aprovat aquesta setmana el projecte tècnic de les obres d’ampliació i condicionament del vial de la Mata al límit de la província per a “respondre a la demanda històrica dels veïns de la zona i millorar la seguretat viària en una de les portes d’entrada amb una terra germana com Terol”.

El diputat delegat de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha destacat la importància d’una actuació que amb un pressupost total d’1.735.537 euros permetrà “esmenar les deficiències que presentava la carretera, fomentar la seguretat en els desplaçaments entre Castelló i Terol i, amb tot açò, generar noves oportunitats econòmiques i socials a l’interior de la província”.

Bautista Juan ha posat l’accent en el compromís adquirit pel Govern Provincial a l’hora de millorar les connexions en la província mitjançant el manteniment, conservació i modernització de la xarxa de carreteres sota la titularitat de la Diputació. “Reforçar la seguretat dels usuaris de les carreteres provincials és sinònim de salvar vides i, a més, construeix un escenari en el qual les oportunitats es multipliquen en el món rural castellonenc”.

D’aquesta manera, el projecte ja supervisat pels serveis tècnics de la Diputació, “es convertirà en un aliat de l’interior de la província i del seu teixit econòmic i laboral”. No en va, la millora de la carretera CV-120 millorarà les connexions entre dues províncies limítrofes “i que es retroalimenten amb empresaris i treballadors que diàriament travessen la frontera geogràfica entre Castelló i Aragó”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.