fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació, la Cambra de comerç i la Unió Europea s’uneixen per a afavorir la creació d’ocupació femenina

La Diputació, la Cambra de comerç i la Unió Europea s’uneixen per a afavorir la creació d’ocupació femenina

Guillamón: “Les ajudarem a tramitar els seus plans d’empresa, cercar finançament i facilitar la seua adaptació a noves tecnologies”.

La Diputació, la Cambra de comerç de Castelló i la Unió Europea s’han unit per a afavorir la creació d’oportunitats laborals per a les dones castellonenques. Per a açò, el Govern Provincial cofinançarà juntament amb la UE, que aporta fons FEDER-FSE, un projecte xifrat en més de 100.000 euros i que es perllongarà fins a 2020 per a sensibilitzar a les dones i al seu entorn cap a l’autoocupació i l’activitat empresarial, a més de per a actuar com a instrument eficaç per a la creació i consolidació d’empreses liderades per dones.

Es tracta d’una iniciativa fruit del treball de col·laboració que han concretat Javier Moliner i Lola Guillamón. Així ho ha explicat el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, al mateix temps que ha assenyalat que durant els pròxims quatre anys ambdues institucions “treballarem de forma coordinada per a dur a terme el Programa comunitari de Suport Empresarial a les Dones (PAEM) que ens permetrà afavorir l’ocupació en un sector que, per desgràcia, encara pateix desigualtats quan a trobar treball es refereix”.

Amb este objectiu, i després que Càmera d’Espanya haja sigut designada com a Organisme Intermedi per a l’execució d’este programa, actuant per mandat de la Unitat Administradora del Fons Social Europeu, la Diputació Provincial i la Càmera de Castelló desenvoluparan un programa amb un perfil teòric-pràctic “que permetrà que l’inesgotable talent i saber fer de les dones castellonenques es convertisca en la seua millor carta de presentació per a trobar treball o iniciar una nova aventura empresarial”.
Per a potenciar la creació d’empreses per dones o la consolidació de les ja existents, es duran a terme accions de sensibilització, assessorament i orientació en totes aquelles qüestions que demanden les beneficiàries del programa en relació amb l’inici o desenvolupament de l’activitat empresarial, tant en el cas que estiguen donant els seus primers pas com a emprenedores o en la seua activitat empresarial.

En este sentit, el diputat provincial ha incidit que “el nostre treball, a través d’este tipus d’iniciatives formatives, és el de convertir-nos en el millor acompanyant possible durant tot el camí entre que una idea de negoci es converteix en empresa o bé si es pretén consolidar un projecte empresarial ja existent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.