fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸, la Cambra de comer莽 i la Uni贸 Europea s’uneixen per a afavorir la creaci贸 d’ocupaci贸 femenina

La Diputaci贸, la Cambra de comer莽 i la Uni贸 Europea s’uneixen per a afavorir la creaci贸 d’ocupaci贸 femenina

Guillam贸n: “Les ajudarem a tramitar els seus plans d’empresa, cercar finan莽ament i facilitar la seua adaptaci贸 a noves tecnologies”.

La Diputaci贸, la Cambra de comer莽 de Castell贸 i la Uni贸 Europea s’han unit per a afavorir la creaci贸 d’oportunitats laborals per a les dones castellonenques. Per a a莽貌, el Govern Provincial cofinan莽ar脿 juntament amb la UE, que aporta fons FEDER-FSE, un projecte xifrat en m茅s de 100.000 euros i que es perllongar脿 fins a 2020 per a sensibilitzar a les dones i al seu entorn cap a l’autoocupaci贸 i l’activitat empresarial, a m茅s de per a actuar com a instrument efica莽 per a la creaci贸 i consolidaci贸 d’empreses liderades per dones.

Es tracta d’una iniciativa fruit del treball de col路laboraci贸 que han concretat Javier Moliner i Lola Guillam贸n. Aix铆 ho ha explicat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, al mateix temps que ha assenyalat que durant els pr貌xims quatre anys ambdues institucions “treballarem de forma coordinada per a dur a terme el Programa comunitari de Suport Empresarial a les Dones (PAEM) que ens permetr脿 afavorir l’ocupaci贸 en un sector que, per desgr脿cia, encara pateix desigualtats quan a trobar treball es refereix”.

Amb este objectiu, i despr茅s que C脿mera d’Espanya haja sigut designada com a Organisme Intermedi per a l’execuci贸 d’este programa, actuant per mandat de la Unitat Administradora del Fons Social Europeu, la Diputaci贸 Provincial i la C脿mera de Castell贸 desenvoluparan un programa amb un perfil te貌ric-pr脿ctic “que permetr脿 que l’inesgotable talent i saber fer de les dones castellonenques es convertisca en la seua millor carta de presentaci贸 per a trobar treball o iniciar una nova aventura empresarial”.
Per a potenciar la creaci贸 d’empreses per dones o la consolidaci贸 de les ja existents, es duran a terme accions de sensibilitzaci贸, assessorament i orientaci贸 en totes aquelles q眉estions que demanden les benefici脿ries del programa en relaci贸 amb l’inici o desenvolupament de l’activitat empresarial, tant en el cas que estiguen donant els seus primers pas com a emprenedores o en la seua activitat empresarial.

En este sentit, el diputat provincial ha incidit que “el nostre treball, a trav茅s d’este tipus d’iniciatives formatives, 茅s el de convertir-nos en el millor acompanyant possible durant tot el cam铆 entre que una idea de negoci es converteix en empresa o b茅 si es pret茅n consolidar un projecte empresarial ja existent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.