fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació obri el seu Pla de Creixement empresarial a més d’un centenar d’empreses de l’interior de la província

La Diputació obri el seu Pla de Creixement empresarial a més d’un centenar d’empreses de l’interior de la província

Aguilella: “Les iniciatives destinades a afavorir l’ocupació són un eix estratègic més per a consolidar població en el món rural”

La Diputació ha obert durant les últimes setmanes el seu pla de creixement empresarial a més d’un centenar d’empreses de l’interior de la província per a fer de la creació d’ocupació “un eix estratègic prioritari dins de la campanya Repoblem, impulsada per Moliner per a consolidar la població en el món rural castellonenc”.

Així ho ha destacat el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, després d’haver-se reunit durant tot el mes d’abril amb “una important representació de tot el teixit empresarial de l’interior de la província” en diferents sessions de networking i que han servit per a presentar els serveis d’assessorament, les accions formatives, l’allotjament empresarial, serveis de prospecció d’ocupació i programes d’acceleració empresarial que el Govern Provincial ofereix a les empreses de l’interior.

D’aquesta manera, tal com ha posat l’accent el diputat provincial, “fem del creixement empresarial un pilar sobre el qual construir un escenari d’oportunitats laborals que possibilite que ningú haja d’abandonar la seua residència per a cercar treball en la capital o els grans nuclis poblacionals de Castelló”.

És per açò que Aguilella no ha dubtat a valorar “molt positivament” les reunions informatives realitzades amb les empreses del món rural castellonenc, ja que a través d’elles “ajudem als empresaris de l’interior a millorar la seua xarxa de contactes, conèixer les seues necessitats i, al mateix temps, reforcem la nostra Estratègia Provincial d’Ocupació en millorar les accions que hem de realitzar des de l’administració per a ajudar a crear noves oportunitats laborals en tota la província”.

Tot açò des del compromís adquirit per la Diputació “amb el sector productiu local. Per açò, hem dissenyat enguany l’estratègia d’estímul econòmic i foment de l’ocupació més ambiciosa de la història de l’administració provincial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.