fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació obrirà el 5 de juny la inscripció per a la seua tercera edició de Castelló Sènior amb prop d’11.000 places

La Diputació obrirà el 5 de juny la inscripció per a la seua tercera edició de Castelló Sènior amb prop d’11.000 places

El programa de vacances per a majors de 65 anys permetrà perllongar l’activitat del sector turístic en la costa i interior.

La tercera edició de Castelló obrirà el pròxim 5 de juny el seu període d’inscripció perquè 10.707 majors de 65 anys de la província es beneficien d’este programa de vacances. Es tracta de la iniciativa engegada per Javier Moliner per a facilitar unes vacances a un preu simbòlic per als castellonencs majors, alhora que garanteix ocupacions hoteleres en temporada baixa, ampliant el període d’obertura dels establiments, estabilitzant l’ocupació turística quasi tot l’any.

“En amb prou faenes dos anys, Castelló Sènior s’ha erigit com un dels millors recursos provincials per a incentivar l’envelliment actiu de les nostres majors i, especialment, per a perllongar l’activitat del sector turístic castellonenc i amb ella el seu impacte sobre el teixit econòmic i laboral provincial”, ha assegurat Andrés Martínez. . El vicepresident de Turisme del Govern Provincial ha sigut l’encarregat d’avançar que “el primer dilluns de juny, els castellonencs majors que així ho desitgen podran sol·licitar una de les prop d’11.000 places oferides i descobrir així un territori dual, de mar i muntanya, i amb un patrimoni i pobles únics”.

Referent a açò, del total de places que ofereix la Diputació, un total de 6.549 estaran incloses dins del ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’, de les quals 1.871 seran per als mesos de tardor d’enguany i 4.678 per a l’hivern i la primavera del 2018. Per la seua banda, l’itinerari d’interior ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ posarà a la disposició dels seus possibles usuaris fins a 4.158 ‘bitllets’ per a descobrir Castelló “contribuint així al benestar social dels nostres majors”, 1.358 per al que resta d’any i fins a 2.773 per a l’exercici esdevenidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.