fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 obrir脿 el 5 de juny la inscripci贸 per a la seua tercera edici贸 de Castell贸 S猫nior amb prop d’11.000 places

La Diputaci贸 obrir脿 el 5 de juny la inscripci贸 per a la seua tercera edici贸 de Castell贸 S猫nior amb prop d’11.000 places

El programa de vacances per a majors de 65 anys permetr脿 perllongar l’activitat del sector tur铆stic en la costa i interior.

La tercera edici贸 de Castell贸 obrir脿 el pr貌xim 5 de juny el seu per铆ode d’inscripci贸 perqu猫 10.707 majors de 65 anys de la prov铆ncia es beneficien d’este programa de vacances. Es tracta de la iniciativa engegada per Javier Moliner per a facilitar unes vacances a un preu simb貌lic per als castellonencs majors, alhora que garanteix ocupacions hoteleres en temporada baixa, ampliant el per铆ode d’obertura dels establiments, estabilitzant l’ocupaci贸 tur铆stica quasi tot l’any.

“En amb prou faenes dos anys, Castell贸 S猫nior s’ha erigit com un dels millors recursos provincials per a incentivar l’envelliment actiu de les nostres majors i, especialment, per a perllongar l’activitat del sector tur铆stic castellonenc i amb ella el seu impacte sobre el teixit econ貌mic i laboral provincial”, ha assegurat Andr茅s Mart铆nez. . El vicepresident de Turisme del Govern Provincial ha sigut l’encarregat d’avan莽ar que “el primer dilluns de juny, els castellonencs majors que aix铆 ho desitgen podran sol路licitar una de les prop d’11.000 places oferides i descobrir aix铆 un territori dual, de mar i muntanya, i amb un patrimoni i pobles 煤nics”.

Referent a a莽貌, del total de places que ofereix la Diputaci贸, un total de 6.549 estaran incloses dins del ‘Programa de Vacances en la Costa de Castell贸’, de les quals 1.871 seran per als mesos de tardor d’enguany i 4.678 per a l’hivern i la primavera del 2018. Per la seua banda, l’itinerari d’interior ‘Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural’ posar脿 a la disposici贸 dels seus possibles usuaris fins a 4.158 ‘bitllets’ per a descobrir Castell贸 “contribuint aix铆 al benestar social dels nostres majors”, 1.358 per al que resta d’any i fins a 2.773 per a l’exercici esdevenidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.