Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació oferirà una oportunitat laboral a 21 joves de la província

La Diputació oferirà una oportunitat laboral a 21 joves de la província

A través del Fons Europeu de Garantia Juvenil, el Govern Provincial contractarà als menors de 30 anys durant tot un any.

La Diputació de Castelló oferirà una oportunitat laboral a 21 joves de la província. Durant tot un any, el Govern Provincial convertirà les seues dependències en un espai d’oportunitats “per a incentivar l’ocupació juvenil a través d’un programa de pràctiques remunerades, que obrirà de bat a bat les portes del mercat laboral als nostres joves al mateix temps que suma un valor afegit als seus currículums a través de la formació”.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha ressaltat l’empremta d’una iniciativa destinada a joves castellonencs menors de 30 anys que estiguen en possessió d’un títol universitari o d’FP i que estiguen inscrits tant en l’oficina d’ocupació del Servef com en el Sistema de Garantia Juvenil.

D’esta manera, i gràcies a la subvenció del Fons Europeu de Garantia Juvenil, el Govern Provincial farà un pas més en el seu compromís a l’hora de “generar el millor escenari perquè el talent i saber fer dels castellonencs trobe la merescuda recompensa laboral. Malgrat no tenir competència directa en matèria d’ocupació, lluitar contra la desocupació i afavorir totes les accions que redunden en més i millors oportunitats laborals per a aquells que cerquen treball o millorar el que ja tenen sempre serà un objectiu prioritari per a este equip de govern”.

En aquest sentit, Aguilella ha posat recalcament en la importància de “fer de la formació de qualitat el millor pont cap a un treball i, de la seua mà, cap a un projecte vital per als nostres joves, ja que tindran l’oportunitat de demostrar durant un any els seus dots professionals al costat de l’excel·lent equip tècnic de què disposem”.

No en va, durant l’any que es perllongue el contracte de pràctiques, les dependències de la Diputació “es convertiran en el millor escenari perquè els nostres joves s’endinsen en el món laboral, sumeixen experiència als seus currículums i també gaudisquen d’una nova etapa formativa amb el valor afegit de la retribució”.

Així, l’oferta de pràctiques està composta per dues places de gestors administratius que exerciran les seues funcions en les oficines de Recaptació de Nules i Onda; a les quals cal sumar vuit vacants de tècnic de recaptació i una de tècnic de contractació, a desenvolupar, en dependències de la Diputació. D’altra banda, el Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals incorporarà a un sociòleg i dos administratius comercials, a més de tres tècnics de Recursos Humans per als centres CEDES de Morella, la Vall d’Alba i Sogorb i quatre administratius comercials en les delegacions de Sogorb, la Vall d’Alba, Albocàsser i Llucena.

Aguilella ha incidit que amb esta iniciativa, el Govern Provincial àmplia la línia d’accions estratègiques empreses dins de la seua ambiciosa Estratègia Provincial d’Ocupació per a fomentar i incentivar l’ocupació juvenil. Cal destacar que en esta línia, i a través del programa ‘Experience’ impulsat en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa-UJI, la Diputació ja ha donat treball a més de 30 recentment titulats des del 2014 “en un clar exemple de la política d’inclusió que s’està realitzant des de les institucions públiques per a lluitar contra la desocupació dels més joves”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.