fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 oferir脿 una oportunitat laboral a 21 joves de la prov铆ncia

La Diputaci贸 oferir脿 una oportunitat laboral a 21 joves de la prov铆ncia

A trav茅s del Fons Europeu de Garantia Juvenil, el Govern Provincial contractar脿 als menors de 30 anys durant tot un any.

La Diputaci贸 de Castell贸 oferir脿 una oportunitat laboral a 21 joves de la prov铆ncia. Durant tot un any, el Govern Provincial convertir脿 les seues depend猫ncies en un espai d’oportunitats “per a incentivar l’ocupaci贸 juvenil a trav茅s d’un programa de pr脿ctiques remunerades, que obrir脿 de bat a bat les portes del mercat laboral als nostres joves al mateix temps que suma un valor afegit als seus curr铆culums a trav茅s de la formaci贸”.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha ressaltat l’empremta d’una iniciativa destinada a joves castellonencs menors de 30 anys que estiguen en possessi贸 d’un t铆tol universitari o d’FP i que estiguen inscrits tant en l’oficina d’ocupaci贸 del Servef com en el Sistema de Garantia Juvenil.

D’esta manera, i gr脿cies a la subvenci贸 del Fons Europeu de Garantia Juvenil, el Govern Provincial far脿 un pas m茅s en el seu comprom铆s a l’hora de “generar el millor escenari perqu猫 el talent i saber fer dels castellonencs trobe la merescuda recompensa laboral. Malgrat no tenir compet猫ncia directa en mat猫ria d’ocupaci贸, lluitar contra la desocupaci贸 i afavorir totes les accions que redunden en m茅s i millors oportunitats laborals per a aquells que cerquen treball o millorar el que ja tenen sempre ser脿 un objectiu prioritari per a este equip de govern”.

En aquest sentit, Aguilella ha posat recalcament en la import脿ncia de “fer de la formaci贸 de qualitat el millor pont cap a un treball i, de la seua m脿, cap a un projecte vital per als nostres joves, ja que tindran l’oportunitat de demostrar durant un any els seus dots professionals al costat de l’excel路lent equip t猫cnic de qu猫 disposem”.

No en va, durant l’any que es perllongue el contracte de pr脿ctiques, les depend猫ncies de la Diputaci贸 “es convertiran en el millor escenari perqu猫 els nostres joves s’endinsen en el m贸n laboral, sumeixen experi猫ncia als seus curr铆culums i tamb茅 gaudisquen d’una nova etapa formativa amb el valor afegit de la retribuci贸”.

Aix铆, l’oferta de pr脿ctiques est脿 composta per dues places de gestors administratius que exerciran les seues funcions en les oficines de Recaptaci贸 de Nules i Onda; a les quals cal sumar vuit vacants de t猫cnic de recaptaci贸 i una de t猫cnic de contractaci贸, a desenvolupar, en depend猫ncies de la Diputaci贸. D’altra banda, el Servei de Promoci贸 Econ貌mica i Relacions Internacionals incorporar脿 a un soci貌leg i dos administratius comercials, a m茅s de tres t猫cnics de Recursos Humans per als centres CEDES de Morella, la Vall d’Alba i Sogorb i quatre administratius comercials en les delegacions de Sogorb, la Vall d’Alba, Alboc脿sser i Llucena.

Aguilella ha incidit que amb esta iniciativa, el Govern Provincial 脿mplia la l铆nia d’accions estrat猫giques empreses dins de la seua ambiciosa Estrat猫gia Provincial d’Ocupaci贸 per a fomentar i incentivar l’ocupaci贸 juvenil. Cal destacar que en esta l铆nia, i a trav茅s del programa ‘Experience’ impulsat en col路laboraci贸 amb la Fundaci贸 Universitat-Empresa-UJI, la Diputaci贸 ja ha donat treball a m茅s de 30 recentment titulats des del 2014 “en un clar exemple de la pol铆tica d’inclusi贸 que s’est脿 realitzant des de les institucions p煤bliques per a lluitar contra la desocupaci贸 dels m茅s joves”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.