fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 participa en les II Jornades Citol貌giques de Cerca i Rescat

La Diputaci贸 participa en les II Jornades Citol貌giques de Cerca i Rescat

La Diputaci贸 de Castell贸, a trav茅s del Consorci Provincial de Bombers, ha participat en la realitzaci贸 de les II Jornades Citol貌giques de Cerca i Rescat que han tingut lloc avui divendres, i en la qual han participat聽rescatadors arribats de tota Espanya.

El Consorci ha prestat el seu suport organitzatiu i log铆stic per al desenvolupament de la jornada, desplegant un ampli dispositiu, en el qual han participat entre uns altres la Unitat de Rescat de Muntanya i l’Agrupaci贸 de Voluntaris de Protecci贸 Civil de la Diputaci贸. Aix铆 mateix, ha instal路lat un Lloc de Comandament Avan莽ant en les instal路lacions del Centre Provincial de Coordinaci贸 per a coordinar des d’all铆 tots els exercicis pr脿ctics que s’han desenvolupat durant la jornada.

Les proves s’han realitzat simult脿niament en les localitats de Nules, Borriol i Soneja, en llocs com a pedreres i f脿briques abandonades i preparades a aquest efecte. L’exercici consistia en un simulacre de rescat per a situacions com les derivades dels sismes. Es tracta d’esdeveniments que impliquen una gran pressi贸 f铆sica i psicol貌gica per als equips de rescat, per la qual cosa l’entrenament en aquest tipus d’exercicis resulta fonamental tant per als gossos com per als rescatadors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.