fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 portar脿 dem脿 a Rossell la seua Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional amb Xarxa Teatre i la seua ‘Dol莽ainer de Tales’

La Diputaci贸 portar脿 dem脿 a Rossell la seua Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional amb Xarxa Teatre i la seua ‘Dol莽ainer de Tales’

El Govern Provincial consolida este cicle de teatre en el carrer com un important revulsiu del turisme cultural en els pobles.

La Diputaci贸 de Castell贸 reprendr脿 dem脿 en Rossell la seua tercera Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional en la prov铆ncia de la m脿 de Xarxa Teatre i la seua ‘Dol莽ainer de Tales’ per a omplir d’activitat cultural els municipis de la prov铆ncia. La representaci贸 de la companyia m茅s internacional de la prov铆ncia est脿 collint un gran 猫xit d’acolliment en els municipis que recorre, un de cada comarca de la prov铆ncia, amb gran participaci贸 dels col路lectius tradicionals aut貌ctons i una gran repercussi贸 de p煤blic, consolidant-se no solament com un element cultural de refer猫ncia sin贸 tamb茅 complementari a l’oferta tur铆stica d’estos dies.

Aix铆 ho ha posat de manifest el vicepresident primer de la Diputaci贸 i diputat de Cultura, Vicent Sales, en assenyalar que “el Govern Provincial genera una oferta cultural de qualitat i que d贸na a con猫ixer les tradicions de la nostra prov铆ncia amb la creativitat i el talent de la companyia m茅s internacional de la prov铆ncia que compta amb una Distinci贸 Provincial de la Diputaci贸 al M猫rit de les Arts”.

D’esta manera, tal com ha afegit el vicepresident provincial, “convertim la cultura i la identitat dels nostres pobles en una font de riquesa que atrau visitants als municipis i genera est铆muls per al desenvolupament cultural i social dels seus ve茂ns”.

I ho fa amb una actuaci贸 per comarca durant tot l’estiu fins a completar un intensiu calendari d’actuacions que omplir脿 els pobles de la prov铆ncia. Totes elles convocat貌ries culturals que sota el paraigua de Xarxa Teatre “consolidaran la cultura com un pol d’atracci贸 tur铆stic i un generador d’oportunitats econ貌miques i socials en els nostres pobles, sobretot a l’interior castellonenc”.

Aix铆, les dates de les representacions continuaran despr茅s de l’actuaci贸 dem脿 a les 18:00 hores en Rossell, l’11 d’agost a Benassal i el 14 d’agost a Vilafermosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.