fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació portarà demà a Rossell la seua Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional amb Xarxa Teatre i la seua ‘Dolçainer de Tales’

La Diputació portarà demà a Rossell la seua Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional amb Xarxa Teatre i la seua ‘Dolçainer de Tales’

El Govern Provincial consolida este cicle de teatre en el carrer com un important revulsiu del turisme cultural en els pobles.

La Diputació de Castelló reprendrà demà en Rossell la seua tercera Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional en la província de la mà de Xarxa Teatre i la seua ‘Dolçainer de Tales’ per a omplir d’activitat cultural els municipis de la província. La representació de la companyia més internacional de la província està collint un gran èxit d’acolliment en els municipis que recorre, un de cada comarca de la província, amb gran participació dels col·lectius tradicionals autòctons i una gran repercussió de públic, consolidant-se no solament com un element cultural de referència sinó també complementari a l’oferta turística d’estos dies.

Així ho ha posat de manifest el vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, en assenyalar que “el Govern Provincial genera una oferta cultural de qualitat i que dóna a conèixer les tradicions de la nostra província amb la creativitat i el talent de la companyia més internacional de la província que compta amb una Distinció Provincial de la Diputació al Mèrit de les Arts”.

D’esta manera, tal com ha afegit el vicepresident provincial, “convertim la cultura i la identitat dels nostres pobles en una font de riquesa que atrau visitants als municipis i genera estímuls per al desenvolupament cultural i social dels seus veïns”.

I ho fa amb una actuació per comarca durant tot l’estiu fins a completar un intensiu calendari d’actuacions que omplirà els pobles de la província. Totes elles convocatòries culturals que sota el paraigua de Xarxa Teatre “consolidaran la cultura com un pol d’atracció turístic i un generador d’oportunitats econòmiques i socials en els nostres pobles, sobretot a l’interior castellonenc”.

Així, les dates de les representacions continuaran després de l’actuació demà a les 18:00 hores en Rossell, l’11 d’agost a Benassal i el 14 d’agost a Vilafermosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.