fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 potencia Castell贸 com a Terra de Festivals en l’Arenal en invertir 139.150 euros en la seua promoci贸

La Diputaci贸 potencia Castell贸 com a Terra de Festivals en l’Arenal en invertir 139.150 euros en la seua promoci贸

Fruit d’este treball conjunt, esta setmana arriba als m茅s de 300.000 assistents el millor de l’oferta tur铆stica provincial.

La Diputaci贸 de Castell贸 mant茅 este estiu una intensa agenda promocional de tota la prov铆ncia, que esta setmana aconsegueix un dels seus punts 脿lgids amb la celebraci贸 de l’Arenal Sound a Borriana. Tant 茅s aix铆 que el Govern Provincial inverteix directament 139.150 euros per a potenciar l’oferta provincial, com Castell贸 Terra de Festivals, entre els m茅s de 300.000 espectadors que acudiran al recinte de concerts.

Esta acci贸 tur铆stica s’engloba dins de la important aposta del president Javier Moliner perqu猫 els festivals siguen la principal eina per a consolidar als m茅s de 700.000 espectadors que gaudiran enguany en els recintes de concerts dels grans festivals de la prov铆ncia. L’objectiu 茅s que “una vegada que han conegut la prov铆ncia gr脿cies a la m煤sica, repetisquen visita durant la resta de l’any”, ha assegurat Andr茅s Mart铆nez, vicepresident i diputat responsable de Turisme.

脡s per a莽貌 que el vicepresident de Turisme de la Diputaci贸 ha posat en valor la l铆nia d’ajudes aprovada pel Govern Provincial per un total de 400.000 euros per a enfortir als quatre grans festivals que se celebren al llarg de l’any. Cal recordar que el repartiment entre els macroesdeveniments musicals adjudicataris dels contractes de patrocini s贸n els seg眉ents: Arenal Sound (139.150 euros), FIB (121.000 euros), Rototom Sunsplash (90.750 euros) i SanSan Festival (47.795 euros).

“Estem treballant decididament perqu猫 la prov铆ncia de Castell贸 es convertisca en la capital europea de la m煤sica durant tot l’estiu”, ha assenyalat Mart铆nez. El vicepresident del Govern Provincial ha destacat que “tenim les infraestructures, l’oferta hotelera, la capacitat organitzativa i el tarann脿 hospitalari dels castellonencs. Per a莽貌 no 茅s casual que any rere any la nostra prov铆ncia lidere l’oferta de festivals en tota Europa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.