fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 preveu un augment en l’ocupaci贸 a l’interior la segona quinzena d’agost gr脿cies als turistes de la Comunitat

La Diputaci贸 preveu un augment en l’ocupaci贸 a l’interior la segona quinzena d’agost gr脿cies als turistes de la Comunitat

Els hotels de l’interior aconseguiran enguany un 85% i en la costa es mantindran per sobre del 90% a causa del mercat nacional.

La Diputaci贸 de Castell贸 preveu un augment de l’ocupaci贸 dels hotels de l’interior la segona quinzena d’agost respecte a l’any passat. Tant 茅s aix铆 que els empresaris hotelers aconseguiran fins a un 85% d’ocupaci贸 de les seues habitacions a l’interior de la prov铆ncia gr脿cies, principalment, a l’embranzida del turisme de proximitat, especialment de la Comunitat Valenciana.

D’acord a l’enquesta que realitza el Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸 de Castell贸, els establiments de la prov铆ncia preveuen tamb茅 una ocupaci贸 del 90% en els hotels de costa, xifres similars a les dues 煤ltimes setmanes d’agost de l’any passat. Si es compleixen les previsions del sector, la prov铆ncia registraria un estiu tur铆stic similar al de 2017, quan va obtenir registres hist貌rics de visitants i ocupacions.

Els principals comprats emissors en el cas dels hotels de costa s贸n Madrid, Catalunya, Arag贸 i Pa铆s Basc, destacant els residents de la mateixa Comunitat Valenciana com a principal comprat emissor per a l’interior de la prov铆ncia de Castell贸. A莽貌 茅s conseq眉猫ncia, en gran manera, “gr脿cies a les campanyes de promoci贸 que est脿 fent el Govern Provincial per a potenciar el turisme de proximitat”, ha assegurat, el vicepresident i diputat de Turisme, Andr茅s Mart铆nez.

A m茅s, ha explicat que “de complir-se els pron貌stics, estar铆em davant un dels millors estius dels 煤ltims anys. Ja 2017 va ser molt bo, i durant este mes d’agost la previsi贸 茅s d’arribar a igualar-ho, aix铆 que les sensacions s贸n molt bones”.

Cal recordar que esta segona quinzena d’agost Morella viur脿 un Sexenni que es preveu com a gran llan莽adora tur铆stica d’estes dates. “Esdeveniments culturals com el Sexenni s贸n el reclam perfecte per a augmentar aqueixa aflu猫ncia de visitants. Estem conven莽uts que tindr脿 un comportament espectacular per a la zona dels Ports i aix铆 ho estem impulsant tamb茅 des de la Diputaci贸 perqu猫 revertisca en el major benefici per a l’economia p

Leave a Reply

Your email address will not be published.