fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 projecta cinc ‘escoles matineres’ m茅s a la prov铆ncia en el seu afany per millorar la conciliaci贸 laboral i familiar a l’interior

La Diputaci贸 projecta cinc ‘escoles matineres’ m茅s a la prov铆ncia en el seu afany per millorar la conciliaci贸 laboral i familiar a l’interior

La vicepresidenta Patricia Puerta augmenta la dotaci贸 per al manteniment de la xarxa fins als 408.000 euros.

La Diputaci贸 de Castell贸 dedicar脿 aquest any 408.000 euros al manteniment de la xarxa provincial d”Escoles Matineres’. Aquesta quantiosa xifra suposa un lleuger increment respecte a l’exercici anterior, quan es van invertir 375.000 euros. Amb aquest increment es possibilitar脿 l’obertura de cinc noves ‘escoles’ en la prov铆ncia. El muntant, un dels m茅s importants del pressupost #M茅sImpulsBenestar, es transferir脿 via subvenci贸 als ajuntaments de municipis que compten amb una poblaci贸 inferior a 10.000 habitants.

En aquest exercici est脿 previst que es financen m茅s de 51 centres al llarg de la geografia castellonenca. Amb aix貌 es garantir脿 que les fam铆lies amb xiquets i xiquetes d’entre 0 i 3 anys de municipis en risc de despoblaci贸 puguen dur a terme el seu projecte de vida i compaginar les parts personal i professional en el seu lloc de resid猫ncia.

La vicepresidenta de la corporaci贸 i titular de Benestar Social, Patricia Puerta, ha assegurat que, mitjan莽ant aquesta inversi贸, “l’equip de govern encap莽alat per Jos茅 Mart铆 respon a la necessitat d’oferir serveis socials de qualitat i en igualtat de condicions tant a l’interior del nostre territori com en les grans ciutats, perqu猫 totes les fam铆lies castellonenques han de gaudir dels mateixos mitjans, b茅ns i serveis sense importar on visquen’. Cal destacar que la Diputaci贸 es fa c脿rrec del cost total del servei, que es presta de forma totalment gratu茂ta per a totes les persones amb fills i filles menors de 3 anys.

Quant a la modalitat de la contractaci贸 de personal, la vicepresidenta ha explicat que ser脿 necessari el certificat de monitor/a de temps lliure infantil i juvenil o una acreditaci贸 equivalent expedida per l’administraci贸 p煤blica. L’horari preferent de les persones monitores ser脿 de 7.30 a 9.00 hores, amb atenci贸 directa de l’alumnat.

Aquesta convocat貌ria 茅s la primera on els ajuntaments han de presentar la sol路licitud, ja que fins al moment eren les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) els qui realitzaven aquest tr脿mit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.