fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 promociona Castell贸 com a destinaci贸 cicloturista i esportiu a B猫lgica, Pa茂sos Baixos i Romania

La Diputaci贸 promociona Castell贸 com a destinaci贸 cicloturista i esportiu a B猫lgica, Pa茂sos Baixos i Romania

El Patronat Provincial mostra l’oferta tur铆stica de la prov铆ncia aquest mes de febrer en diferents fires nacionals i internacionals.

El Patronat Provincial de Turisme ha elaborat un ampli programa de treball per a aquest mes de febrer amb la participaci贸 en diferents esdeveniments a nivell nacional i internacional, on posar脿 en valor els productes tur铆stics de les comarca castellonenques, amb especial dedicaci贸 a una de les seues l铆nies estrat猫giques: Castell贸, destinaci贸 cicloturista.

Durant aquesta setmana, del 6 al 9 de febrer, el Patronat ha estat present en ‘Salon des Vacances’, a Brussel路les, on s’ha promocionat la prov铆ncia amb un estand sota el paraigua de ‘Turespa帽a’. B猫lgica sempre 茅s un dels principals pa茂sos emissors del turisme estranger que arriba a Castell贸, per aquest motiu sempre es reforce la pres猫ncia en f貌rums tur铆stics belgues.

Un altre dels punts d’inter茅s a nivell internacional, del 28 de febrer a l’1 de mar莽, es localitza en la Fiets Wanderlbeurs de Utrech (Pa茂sos Baixos), una fira especialitzada en ciclisme i senderisme. El Patronat de Turisme assistir脿 amb un taulell dins de l’estand de ‘Turespa帽a’ i comptar脿 amb la pres猫ncia d’empreses de la prov铆ncia especialitzades en aquests productes.

Cal recordar en aquest sentit que el president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, va donar a con茅ixer el passat 22 de gener en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) la gran aposta de la instituci贸 provincial per convertir les comarques castellonenques en una destinaci贸 cicloturista de qualitat que cobrisca les expectatives de tota mena de visitant amant de les dues rodes.

Jos茅 Mart铆, acompanyat aqueix dia per la diputada provincial Virginia Mart铆, va donar les claus del projecte tur铆stic de la m脿 del reconegut ciclista espanyol Pedro Delgado, qui en la presentaci贸 no va dubtar a destacar tot el potencial que t茅 la prov铆ncia per a atendre les necessitats de tota mena de ciclista, el competitiu i el familiar.

Altres fires

En el calendari de febrer apareixen altres fires. La m茅s pr貌xima en el temps 茅s la Mediterranean Diving de Cornell脿 (Barcelona), especialitzada en busseig, que se celebrar脿 del 14 al 16 de febrer. El Patronat comptar脿 amb un estand propi amb pres猫ncia d’empreses que comercialitza el producte de busseig a la prov铆ncia.

Del 20 al 23 de febrer est脿 prevista la TTR Bucarest (Romania), la principal fira tur铆stica d’un pa铆s amb el qual es mantenen estrets lla莽os des de la prov铆ncia de Castell贸, m茅s si cap amb les l铆nies a猫ries obertes des de l’aeroport de Vilanova d’Alcolea fins a Bucarest amb les companyies Blue Air Wizz Air. El Patronat participar脿 amb un estand propi amb empreses de la prov铆ncia.

Sevilla ser脿 la destinaci贸 els dies 21 i 22 de febrer ja que se celebrar脿 la Expomarat贸, una fira dirigida al p煤blic interessat en el turisme esportiu. Ac铆 acudir脿 la instituci贸 provincial amb organitzadors de carreres i empreses de Castell贸. Quasi en les mateixes dates, del 21al 24 de febrer, la pres猫ncia del Patronat de Turisme es completa amb Navartur, a Pamplona, una fira generalista a la qual s’acudir脿 amb empreses i destinacions tur铆stiques dins de l’estand de Turisme Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.