fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació promociona Castelló com a destinació cicloturista i esportiu a Bèlgica, Països Baixos i Romania

La Diputació promociona Castelló com a destinació cicloturista i esportiu a Bèlgica, Països Baixos i Romania

El Patronat Provincial mostra l’oferta turística de la província aquest mes de febrer en diferents fires nacionals i internacionals.

El Patronat Provincial de Turisme ha elaborat un ampli programa de treball per a aquest mes de febrer amb la participació en diferents esdeveniments a nivell nacional i internacional, on posarà en valor els productes turístics de les comarca castellonenques, amb especial dedicació a una de les seues línies estratègiques: Castelló, destinació cicloturista.

Durant aquesta setmana, del 6 al 9 de febrer, el Patronat ha estat present en ‘Salon des Vacances’, a Brussel·les, on s’ha promocionat la província amb un estand sota el paraigua de ‘Turespaña’. Bèlgica sempre és un dels principals països emissors del turisme estranger que arriba a Castelló, per aquest motiu sempre es reforce la presència en fòrums turístics belgues.

Un altre dels punts d’interés a nivell internacional, del 28 de febrer a l’1 de març, es localitza en la Fiets Wanderlbeurs de Utrech (Països Baixos), una fira especialitzada en ciclisme i senderisme. El Patronat de Turisme assistirà amb un taulell dins de l’estand de ‘Turespaña’ i comptarà amb la presència d’empreses de la província especialitzades en aquests productes.

Cal recordar en aquest sentit que el president de la Diputació de Castelló, José Martí, va donar a conéixer el passat 22 de gener en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) la gran aposta de la institució provincial per convertir les comarques castellonenques en una destinació cicloturista de qualitat que cobrisca les expectatives de tota mena de visitant amant de les dues rodes.

José Martí, acompanyat aqueix dia per la diputada provincial Virginia Martí, va donar les claus del projecte turístic de la mà del reconegut ciclista espanyol Pedro Delgado, qui en la presentació no va dubtar a destacar tot el potencial que té la província per a atendre les necessitats de tota mena de ciclista, el competitiu i el familiar.

Altres fires

En el calendari de febrer apareixen altres fires. La més pròxima en el temps és la Mediterranean Diving de Cornellà (Barcelona), especialitzada en busseig, que se celebrarà del 14 al 16 de febrer. El Patronat comptarà amb un estand propi amb presència d’empreses que comercialitza el producte de busseig a la província.

Del 20 al 23 de febrer està prevista la TTR Bucarest (Romania), la principal fira turística d’un país amb el qual es mantenen estrets llaços des de la província de Castelló, més si cap amb les línies aèries obertes des de l’aeroport de Vilanova d’Alcolea fins a Bucarest amb les companyies Blue Air Wizz Air. El Patronat participarà amb un estand propi amb empreses de la província.

Sevilla serà la destinació els dies 21 i 22 de febrer ja que se celebrarà la Expomarató, una fira dirigida al públic interessat en el turisme esportiu. Ací acudirà la institució provincial amb organitzadors de carreres i empreses de Castelló. Quasi en les mateixes dates, del 21al 24 de febrer, la presència del Patronat de Turisme es completa amb Navartur, a Pamplona, una fira generalista a la qual s’acudirà amb empreses i destinacions turístiques dins de l’estand de Turisme Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.