fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació promociona la creació de societats laborals en la província

La Diputació promociona la creació de societats laborals en la província

El Govern Provincial impulsa accions formatives al costat de FEVES per a incentivar l’economia social entre els emprenedors
.

La Diputació de Castelló promou la creació d’empreses emprenedores d’economia social en la província. De la mà de la Federació d’empreses Valencianes d’Economia Social (FEVES), el Govern Provincial crearà un nou espai d’oportunitats laborals en la província impulsant la creació d’ocupació i autoocupació entre els emprenedors castellonencs.

Amb este objectiu, el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha tancat amb Miguel Millana, president de la Federació d’empreses Valencianes d’Economia Social, un complet programa d’accions formatives i assessorament als emprenedors finançat per l’administració provincial i que permetrà “promoure i fomentar l’ocupació en els nostres pobles mitjançant una fórmula laboral que té al treballador en el seu epicentre”.

Tal com ha explicat Aguilella, este model de societats laborals ofereix als emprenedors “una alternativa de model empresarial en la qual la majoria del capital social pertany als treballadors i que compta amb nombroses facilitats en la tramitació de l’alta així com diversos beneficis econòmics que contribuiran a crear més ocupacions i al desenvolupament i prosperitat de la província de Castelló”.

Per a açò, a més de promoure i fomentar l’autoocupació mitjançant esta fórmula, la iniciativa inclourà també accions de tutorització personalitzades en les quals es forjaran les bases del futur negoci “per a acompanyar en tot moment als futurs empresaris i que tinguen en la Diputació a una aliada en eixos primers passos tan importants per a la creació d’un nou model de negoci”.

Cal destacar que també es realitzaran 18 tallers formatius al llarg de tota la província, que tindran una durada de tres hores, amb un enfocament eminentment pràctic per a definir el projecte empresarial i, ja en la fase final, posar el focus sobre els tràmits necessaris per a formalitzar la idea de la mà dels especialistes de FEVES. Les primeres jornades es desenvoluparan durant este mes de maig en els Centres de CEDEIXES de la Vall d’Alba i Sogorb, en el marc de sengles cursos dirigits a emprenedors que té ja programats la Diputació com a part del Pla Provincial de Foment d’Iniciatives Empresarials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.