fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació promociona les etapes de La Volta en la província entre els milers de turistes que visiten Castelló el mes d’agost

La Diputació promociona les etapes de La Volta en la província entre els milers de turistes que visiten Castelló el mes d’agost

Ha instal·lat tanques, retolat carrils bici, col·locat banderoles en fanals i tòtems de tres metres en carrers amb molt pas de gent.

La Diputació de Castelló està aprofitant la visita massiva de turistes a la província en el mes d’agost per a promocionar les etapes de la Volta en la província com a reclam turístic. Així, sota el lema ‘La Volta passa per ací!’, ha instal·lat 18 tanques informatives en les carreteres de la província, a més de fer una intensa campanya d’imatge especialment en Benicassim, on passen desenes de milers de turistes al llarg del mes, especialment este pont d’agost, amb el reclam addicional del Rototom.

Com ha explicat Andrés Martínez, vicepresident responsable de Turisme, “l’objectiu és que els milers i milers de turistes i visitants que passen este mes per la província sàpien que els dies 23 i 24 d’agost La Volta passa per ací i bé vengen a gaudir del pas del recorregut a tota la província o bé les seguisquen per les televisions de tota Europa i coneguen molts dels paisatges espectaculars que es veuran i puguem consolidar-los com a clients assidus”.

A més de les tanques en les carreteres de tota la província, també s’ha retolat el carril bici entre Benicàssim i Castelló, s’han instal·lat banderoles promocionals en centenars de fanals i s’han instal·lat tòtems de quatre cares, amb tres metres d’alt per un de costat, a més de col·locar una gran lona promocional en el pont de ferro a l’entrada de Benicàssim, per la qual passen milers de persones cada dia. Es tracta d’una acció promocional coordinada pel Patronat Provincial de Turisme dirigit per Andrés Martínez, i l’àrea d’Esports encapçalada per Luis Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.