fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 reedita les ‘Trobades de Bandes’ amb les quals aferma el seu suport a les bandes de m煤sica de la prov铆ncia

La Diputaci贸 reedita les ‘Trobades de Bandes’ amb les quals aferma el seu suport a les bandes de m煤sica de la prov铆ncia

El Govern Provincial comen莽ar脿 el dissabte a Viver este cicle de concerts amb 13 bandes en la XXI Trobada de l’Alt Palancia.

La Diputaci贸 de Castell贸 reeditar脿 este 2018 les ‘Trobades de Bandes’ com una de les seues propostes culturals m茅s consolidades i amb les quals aferma el seu suport a les bandes de m煤sica de la prov铆ncia com a m脿xima expressi贸 cultural dels pobles de Castell贸. Aix铆, el Govern Provincial comen莽ar脿 el dissabte a Viver este cicle de set concerts que recorrer脿 tot el territori provincial i ho far脿 amb el concert de tretze formacions musicals que participaran en la XXI Trobada de l’Alt Palancia.

El vicepresident primer de la Diputaci贸 i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “esta iniciativa es correspon amb el treball que des del Govern Provincial fem per promocionar i preservar la cultura castellonenca. Les bandes de m煤sica, reconegudes amb la distinci贸 provincial al m猫rit de les arts, s贸n la m茅s important expressi贸 cultural dels nostres pobles, i des de la Diputaci贸 acompanyem als m煤sics castellonencs des de les escoles i fins al Certamen Provincial de Bandes de M煤sica del que gaudirem la setmana que ve, passant pels trobades com a aut猫ntics concerts de primer nivell per tots els racons de la prov铆ncia”.

Aix铆, en la Trobada de Bandes de l’Alt Palancia el pr貌xim 14 d’abril a les 17:00 hores a Viver participaran la Uni贸 Art铆stica Musical de Navaixes, la Societat Musical de Sogorb, Uni贸 Musical de Soneja, Uni贸 Musical de Sot de Ferrer, Uni贸 Musical i Cultural Santa Cecilia de Teresa, Uni贸 Musical Somnis d’Artista d’Almed铆xer, Uni贸 Musical i Cultural d’Altura, Sociead Musical d’Assu茅var, Societat Art铆stic Musical de Castellnovo, Associaci贸 Cultural Uni贸 Musical de Caudiel, Societat Musical i Cultural Otobesa de X猫rica, Agrupaci贸 M煤sic Cultural Verge de Loreto de Beg铆s i Uni贸 Musical Santa Cecilia de Viver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.