fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 refor莽a el seu impuls al turisme sacre amb el Centre de Recepci贸 de Visitants de la Bas铆lica de Sant Pascual

La Diputaci贸 refor莽a el seu impuls al turisme sacre amb el Centre de Recepci贸 de Visitants de la Bas铆lica de Sant Pascual

Moliner participa en la Junta del Patronat de la Fundaci贸 que treballa en la posada en valor del patrimoni religi贸s a Vila-real.

La Diputaci贸 refor莽a el seu impuls al turisme sacre a la prov铆ncia amb el Centre de Recepci贸 de Visitants de la Bas铆lica de Sant Pascual de Vila-real. El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha participat esta tarda en la Junta del Patronat de la Fundaci贸 Pro-Monestir i Bas铆lica de Sant Pascual Bayl贸n de Vila-real que treballa en la posada en valor del patrimoni cultural i religi贸s en el municipi. En la junta d’avui el Patronat ha aprovat sol路licitar precisament a la Diputaci贸 una pr貌rroga per a la correcta execuci贸 del projecte del Centre de Recepci贸 de Visitants de la Bas铆lica, Convent i Real Capella de Sant Pascual a Vila-real que finan莽a 铆ntegrament la Diputaci贸. Amb esta actuaci贸, el Govern Provincial es consolida com l’administraci贸 que m茅s recursos destina a la posada en valor del patrimoni cultural i hist貌ric de Vila-real vinculat al seu patr贸, Sant Pascual, i a l’impuls del turisme religi贸s a la ciutat com a font de creaci贸 de noves oportunitats econ貌miques i d’ocupaci贸.

El president Moliner ha assegurat que “entre tots anem a fer possible convertir este gran patrimoni cultural en una oportunitat de futur per a Vila-real i la prov铆ncia. Des del Govern Provincial estem conven莽uts que projectar en la societat els valors de Sant Pascual i el seu llegat t茅 un clar impacte tur铆stic, cultural i social que beneficia a Vila-real i, per tant, a tota la prov铆ncia. Estem molt orgullosos del nostre patrimoni hist貌ric, art铆stic i religi贸s, i treballem perqu猫 la seua difusi贸 i posada en valor revertisca tamb茅 en noves oportunitats per als nostres ciutadans i municipis, i este nou centre de recepci贸 de visitants ser脿 clau per aconseguir-ho”.

Cal recordar que la Diputaci贸 de Castell贸 mant茅 a m茅s un conveni de col路laboraci贸 amb la Fundaci贸 a trav茅s del que articula la seua aportaci贸 anual de 10.000 euros per contribuir a l’activitat i comeses de la mateixa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.