fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació reforça el seu Pla Wifi-135 com un servei per a millorar les oportunitats turístiques a l’interior de la província

La Diputació reforça el seu Pla Wifi-135 com un servei per a millorar les oportunitats turístiques a l’interior de la província

Pauner: “Connectant el món rural a la banda ampla el dotem de millors serveis i l’ajudem a créixer turísticament”

La Diputació ha reforçat el seu Pla Wifi-135 com un reclam turístic per a aquells municipis de l’interior de la província que en aquestes vacances de Setmana Santa rebran un elevat volum de visitants. Així, el Govern Provincial permetrà que els pobles més xicotets i que compten amb menys recursos en aspectes com la connectivitat oferisquen als seus turistes un servei gratuït per a connectar-se a internet i que complemente “els innombrables atractius del nostre món rural”.

El diputat responsable de l’Oficina Tècnica, Anaven Pauner, ha remarcat la importància d’un servei que “s’ha convertit en un aliat a l’hora de dinamitzar els municipis i generar noves oportunitats en aquelles localitats que fins a l’arribada del Pla Wifi-135 estaven desconnectats de la xarxa. Ara, gràcies a aquesta connexió a la banda ampla que els brindem sense cap sobrecost, dotem de millors serveis als nostres pobles i els ajudem a créixer turísticament”.

Així, dins de l’estratègia provincial empresa per a igualar les oportunitats en tot el territori, enguany la institució provincial ha intensificat aquest servei gratuït de connexió a Internet que permet navegar als seus usuaris de les zones de l’interior a 20Mps, deu vegades més ràpid que fins a l’arribada del Pla Wifi-135, passant dels 274 punts de servei existents a la fi del passat any fins als 407 habilitats enguany en un total de 102 municipis.

Un increment que tal com ha assenyalat el diputat provincial, es reflecteix en els seus usuaris amb més de 2.200 residents acceptats, un total de 23.860 nòmades que empren el servei i un increment de prop de 200 beneficiaris registrats respecte al passat mes fins a aconseguir aquest mes d’abril els 26.075. “Una xifres que ens animen a seguir treballant per a portar aquest servei fins a tots els racons de la província i que la banda ampla es convertisca en un recurs útil dels nostres pobles a l’hora d’atraure visitants i oportunitats socials i econòmiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.