fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació reforça la transparència en Turisme en eliminar els convenis i crear una nova línia oberta d’ajudes per a entitats

La Diputació reforça la transparència en Turisme en eliminar els convenis i crear una nova línia oberta d’ajudes per a entitats

El Govern Provincial crea esta línia d’ajudes de 268.300 euros per a entitats sense ànim de lucre que difonguen oferta turística.

La Diputació de Castelló ha reforçat el seu compromís amb la transparència també en l’àrea de Turisme en eliminar en els seus pressupostos de 2019 els convenis singulars amb algunes entitats sense ànim de lucre de la província i crear en el seu lloc una nova línia de concurrència competitiva amb 268.300 euros dirigida a entitats sense ànim de lucre que creuen o difonguen oferta turística provincial.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “guanyem en transparència i en igualtat d’oportunitats per a obrir esta ajuda a tots els col·lectius que amb estes característiques treballen pel turisme de la província. Des del Govern Provincial el que pretenem és que els nostres recursos siguen els més útils possible per a la generació de noves oportunitats en el sector turístic provincial. Que cada euro es rendibilitze al màxim”.

En aqueix sentit, Martínez ha assegurat que “durant estos anys hem treballat per ser una Administració més eficient que destine el màxim dels seus recursos en la generació de noves oportunitats en el territori, i esta iniciativa forma part d’aqueix esforç”.

Cal assenyalar que amb esta novetat introduïda en els pressupostos, desapareixen dels comptes del Patronat Provincial de Turisme línies nominatives dirigides a entitats com Ashotur, l’Associació de Càmpings, la Cambra de comerç o l’Associació de Turisme Actiu per a obrir esta línia d’ajudes reglades que podran sol·licitar totes les entitats de la província que tenen este perfil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.