fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 repr猫n el seu exit贸s programa Castell贸 S猫nior amb el qual viatjaran 7.451 majors de la prov铆ncia fins al mes de juliol

La Diputaci贸 repr猫n el seu exit贸s programa Castell贸 S猫nior amb el qual viatjaran 7.451 majors de la prov铆ncia fins al mes de juliol

Mart铆nez: “Treballem per generar turisme tot l’any amb els beneficis que suposa per a l’ocupaci贸 i activitat en els pobles”.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha repr猫s esta setmana el seu reeixit programa de viatges per a persones majors de la prov铆ncia ‘Castell贸 S猫nior’ amb el qual viatjaran 7.451 majors de la prov铆ncia fins al pr貌xim mes de juliol. En la seua tercera edici贸, el Castell贸 S猫nior s’ha consolidat com un important aliat del turisme de Castell贸, contribuint a allargar la temporada de treball per a desenes d’establiments en els municipis de costa i interior castellonenc i a desestacionalitzar el sector tur铆stic provincial fins al pr貌xim estiu. Aix铆, gr脿cies a esta iniciativa, els beneficiaris d’este programa gaudiran de 28.936 pernoctacions hoteleres des d’esta mateixa setmana i fins al mes de juny.

El vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha explicat que “en el treball que fem de procurar visitants als nostres pobles durant tot l’any, el turisme s猫nior t茅 un paper molt important, per l’adequat d’este perfil de turista amb la nostra destinaci贸. Som una destinaci贸 molt atractiva perqu猫 tant les persones majors de la prov铆ncia com les vingudes d’altres zones d’Espanya i de l’estranger gaudisquen durant tot l’any. Bon temps, bones platges i interior, excel路lents equipaments tur铆stics… tot a莽貌 contribueix al benestar dels nostres majors al mateix temps que els convertim en els millors prescriptors del turisme de Castell贸 i ajudem als pobles a mantenir activitat, llocs de treball i repercussi贸 econ貌mica durant tot l’any”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.