fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació s’alia amb el sector empresarial femení de la província per a millorar el seu potencial

La Diputació s’alia amb el sector empresarial femení de la província per a millorar el seu potencial

Aguilella: “Estimular el teixit empresarial municipal ens permet reforçar el seu impacte econòmic i laboral sobre la província”

Sumar noves oportunitats al sector empresarial femení de la província. Aqueix és l’objectiu pel qual la Diputació de Castelló ha engegat el programa ‘Acceleradora de vendes’. Així, mitjançant una iniciativa que proposa l’estudi íntegre de la imatge exterior dels establiments per al seu posterior redissenye, el Govern Provincial, es converteix en un aliat útil del xicotet empresari castellonenc a l’hora de “treballar amb totes les eines possibles per créixer econòmicament i laboralment.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha destacat que aquesta iniciativa “gestada dins de l’ambiciosa Estratègia d’Ocupació creada per aquesta casa a l’hora de crear el millor escenari possible per al creixement laboral en la província, permetrà dotar d’un plus de qualitat als negocis que repercutirà en un major volum de negoci”.

Aguilella ha incidit en la importància d’una iniciativa que naix “de les peticions plantejades pels xicotets empresaris de la província i que, des del seu origen, compta amb ells per a ser de la millor qualitat. Els venedors coneixen millor que ningú les necessitats del sector i és per açò que hem convocat una trobada amb ells per a consensuar les bases d’aquest pla”-

I és que tal com ha destacat el diputat Provincial, “implementar totes aquelles iniciatives que oferisquen eines per al creixement laboral i econòmic de la província és el nostre únic objectiu i fer-ho de la mà dels mateixos beneficiaris és la millor forma per a consolidar el projecte.

Cal destacar que aquesta iniciativa, que compta amb un màxim de 50 places, està dirigida a dones empresàries que disposen d’un aparador i els comerços els quals estiguen situats a L’Alcora, Almassora,

Leave a Reply

Your email address will not be published.