fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 treballa perqu猫 el programa ‘Castell贸 S猫nior’ siga m茅s rendible per a les empreses col路laboradores a partir de 2023

La Diputaci贸 treballa perqu猫 el programa ‘Castell贸 S猫nior’ siga m茅s rendible per a les empreses col路laboradores a partir de 2023

脡s un anunci realitzat pel president Jos茅 Mart铆 amb motiu de la seua pres猫ncia en el Workshop celebrat a Castell贸 per l’Associaci贸 Valenciana d’Ag猫ncies de Viatges, on ha destacat que 芦estem en permanent contacte amb el sector de cara a la redacci贸 dels plecs de la nova licitaci贸禄.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, ha anunciat que el Patronat Provincial de Turisme ja est脿 treballant en la definici贸 dels nous plecs de licitaci贸 del contracte de ‘Castell贸 S猫nior’ pel qual es regir脿 a partir de la temporada 2023-2024 aquest programa de viatges per a persones majors per la prov铆ncia de Castell贸. Segons ha explicat, 芦ja estem treballant en l’elaboraci贸 dels plecs de la nova licitaci贸, en la qual necess脿riament s’escometr脿 una modificaci贸 de les condicions que redunde en benefici de les empreses col路laboradores禄. Un treball per al qual, ha assenyalat, 芦estem en permanent contacte amb les empreses del sector禄. De fet, al llarg de 2021 ja va haver-hi reunions de la diputada de Turisme i del personal t猫cnic del Patronat amb les ag猫ncies de viatges i les empreses que participen en el programa per a l’estudi de la introducci贸 de millores en la nova licitaci贸.

脡s un anunci que ha realitzat amb motiu de la seua pres猫ncia en el聽Workshop聽de trobades professionals amb prove茂dors tur铆stics celebrat hui en en la capital de la Plana per l’Associaci贸 Empresarial Valenciana d’Ag猫ncies de Viatge (AEVAV), en el qual ha volgut testimoniar 芦el seu suport i solidaritat amb un sector vital per a l’economia castellonenca, que est脿 passant per serioses dificultats a causa de l’increment de la inflaci贸 i, molt especialment, dels costos de l’energia禄.

Possibles ajudes

Ha sigut tan sols 24 hores despr茅s que el Patronat Provincial de Turisme decidira per unanimitat ajornar de manera provisional i per espai d’alguns dies l’aprovaci贸 de les bases reguladores per les quals es regir脿 l’acc茅s als deu mil viatges de la temporada 2022-2023. Es tracta d’una decisi贸 que s’adopta amb la intenci贸 de 芦estudiar per la via d’urg猫ncia possibles compensacions a les empreses col路laboradores davant l’important increment de costos que estan patint per la pujada dels preus energ猫tics i la inflaci贸禄.

No obstant aix貌, el president ha recordat que aquesta temporada resulta obligat respectar les condicions estipulades en el contracte de l’煤ltima licitaci贸 encara vigent, i que 芦l’objectiu continua sent que la campanya de viatges puga activar-se al maig, tal com estava previst禄.

Col路laboraci贸 amb AEVAV

La Diputaci贸 de Castell贸 col路labora amb AEVAV en la realitzaci贸 de les seues activitats a la prov铆ncia. Entre elles, en l’elaboraci贸 d’un ‘fam trip’ o viatge de familiaritzaci贸, en el qual agents de viatge de tota la Comunitat Valenciana fan un recorregut per diferents punts de la prov铆ncia per a tindre un coneixement de primera m脿 de la infraestructura tur铆stica de Castell贸 i actuar com prescriptors de Castell贸 com a destinaci贸 tur铆stica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.