fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació vertebra l’oferta turística dels 21 paratges naturals municipals al costat de municipis i associacions culturals

La Diputació vertebra l’oferta turística dels 21 paratges naturals municipals al costat de municipis i associacions culturals

El Govern Provincial aporta als pobles les guies ‘Visita les 21 petites meravelles de Castelló’, un nou recurs turístic.

La Diputació de Castelló vertebrarà l’oferta turística dels 21 paratges naturals municipals existents a la província a través de la creació d’una col·lecció de guies que ha elaborat al costat dels ajuntaments i les associacions culturals d’estos municipis. El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha presentat este matí les guies ‘Visita les 21 petites meravelles de Castelló’, un nou recurs turístic que es contextualitza en el treball del Govern Provincial per crear productes turístics entorn dels recursos naturals, patrimonials i culturals de la província.

“El desenvolupament turístic és una de les prioritats d’este Govern Provincial, perquè és una de les millors eines per impulsar l’economia dels 135 municipis i millorar la qualitat de vida de la nostra gent. Estem treballant per millorar les oportunitats de futur als nostres pobles, i això també implica cuidar els nostres recursos i convertir-los en productes sostenibles, rendibles i útils per seguir generant riquesa com la que ens han regalat al llarg de la nostra història”, ha explicat Martínez, acompanyat del diputat delegat del Mitjà Natural, Antonio Casis, qui ha treballat en la producció d’esta guia al costat de col·lectius i ajuntaments dels municipis.

Així, a partir d’esta iniciativa de la Diputació, cadascun dels 21 municipis que tenen en el seu terme paratges naturals municipals tindrà a partir d’ara este conjunt de 21 guies perquè qualsevol turista que vinga conega que en la resta de la província té paratges d’enorme riquesa i que pot començar a conèixer a través d’estes publicacions.

“Fins ara els ajuntaments no tenien cap eina per donar a conèixer estos paratges, animar a la seua visita als potencials turistes dels seus pobles i també poder donar a conèixer esta xarxa d’entorns tan rics i atractius en els diferents punts de la província”, ha explicat Martínez, qui ha posat en valor “la utilitat d’esta nova eina que divulga i promociona el nostre patrimoni. No es pot voler el que no es coneix, i amb estes guies fem un pas més en esta promoció i divulgació del nostre territori, també com a element d’orgull de pertinença a la província de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.