fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La diputada provincial de benestar social visita la unitat de respir familiar de Nules

La diputada provincial de benestar social visita la unitat de respir familiar de Nules

La Diputada Provincial de Benestar Social, Elena Vicente-Ruíz, ha visitat acompanyada pel Regidor de Gent Major, Antonio Romero, la Unitat de Respir Familiar de Nules.

Aquesta unitat està destinada, principalment, a persones majors amb problemes de discapacitat física o en fase inicial de deterioro cognitiu. Els principals objectius són la recuperació i manteniment de l’autonomia personal i la conciliació de la vida laboral, personal i familiar dels seus cuidadors.

L’activitat es gratuïta i la mitja mensual d’usuaris és de 12 persones, es realitza durant tot l’any i enguany, com a millora, s’ha ampliat l’horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores.

Com a novetat la Unitat de Respir de Nules, mitjançant la Regidoria de Gent Major, ha dut a terme el projecte “Cruzando Miradas” una activitat d’intervenció assistida amb gossos en col·laboració amb la delegació de Nules de la Unitat de Respir AFA de Castelló.

Aquesta activitat ha tingut una gran acceptació per part dels usuaris donat que els gossos milloren la salut o benestar tant físic com emocional.

La Unitat de Respir Familiar de Nules es va habilitar i posar en funcionament l’any 2014 i rep una subvenció de la Diputació Provincial de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.