fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La diputada provincial de benestar social visita la unitat de respir familiar de Nules

La diputada provincial de benestar social visita la unitat de respir familiar de Nules

La Diputada Provincial de Benestar Social, Elena Vicente-Ru铆z, ha visitat acompanyada pel Regidor de Gent Major, Antonio Romero, la Unitat de Respir Familiar de Nules.

Aquesta unitat est脿 destinada, principalment, a persones majors amb problemes de discapacitat f铆sica o en fase inicial de deterioro cognitiu. Els principals objectius s贸n la recuperaci贸 i manteniment de l鈥檃utonomia personal i la conciliaci贸 de la vida laboral, personal i familiar dels seus cuidadors.

L鈥檃ctivitat es gratu茂ta i la mitja mensual d鈥檜suaris 茅s de 12 persones, es realitza durant tot l鈥檃ny i enguany, com a millora, s鈥檋a ampliat l鈥檋orari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores.

Com a novetat la Unitat de Respir de Nules, mitjan莽ant la Regidoria de Gent Major, ha dut a terme el projecte 鈥淐ruzando Miradas鈥 una activitat d鈥檌ntervenci贸 assistida amb gossos en col路laboraci贸 amb la delegaci贸 de Nules de la Unitat de Respir AFA de Castell贸.

Aquesta activitat ha tingut una gran acceptaci贸 per part dels usuaris donat que els gossos milloren la salut o benestar tant f铆sic com emocional.

La Unitat de Respir Familiar de Nules es va habilitar i posar en funcionament l鈥檃ny 2014 i rep una subvenci贸 de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.