fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La direcci贸 de l’Hospital Provincial reitera la seua voluntat de dialogar amb els sindicats i acceptar propostes que complisquen la llei

La direcci贸 de l’Hospital Provincial reitera la seua voluntat de dialogar amb els sindicats i acceptar propostes que complisquen la llei

El gerent de l’Hospital Provincial de Castell贸, Joaqu铆n Sanch铆s, va reiterar avui la seua voluntat de negociar i dialogar amb els representants dels treballadors i treballadores del centre i va mostrar de nou la seua disposici贸 a “tenir en compte totes aquelles propostes que presenten sempre que s’ajusten a la llei”.

Al seu judici, “茅s incomprensible que se’ns acuse d’autoritarisme quan el que estem fent 茅s complir escrupolosament amb la legislaci贸 i dur a terme l’adaptaci贸 retributiva del personal del centre que exigeixen tant el r猫gim jur铆dic del sector p煤blic com la Llei de Pressupostos de la Generalitat Valenciana”.

El gerent va recordar avui que en la taula informativa extraordin脿ria celebrada el passat 10 de mar莽 la direcci贸 ja va mostrar la seua plena disposici贸 a reprendre la negociaci贸 amb els representants sindicals.

“No ens oposem a negociar i a dialogar”, va manifestar Sanch铆s, qui va subratllar que “la negociaci贸 no pot anar en contra del que es disposa en la llei, solament pot ampliar els drets si la llei aix铆 ho permet”.

Al setembre, la Conselleria d’Hisenda va emetre un informe favorable al contingut del conveni i de l’acord, excepte en l’aspecte de determinats conceptes retributius com a hores extraordin脿ries o l’assignaci贸 temporal de funcions.

No obstant aix貌, la llei de pressupostos aprovada a la fi d’any exigeix que s’apliquen les retribucions de la Conselleria, la qual cosa provoca la derogaci贸 t脿cita de la resta del contingut del conveni i de l’acord marc en la mesura en qu猫 s’oposa a la llei, va explicar.

A m茅s, la mateixa Llei de Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2017, igual que totes les lleis pressupost脿ries que es van aplicant des del 2012, disposa que no poden haver-hi acords ni pactes que contradiguen el que es disposa en la llei perqu猫, en este cas, serien nuls.

Sanch铆s, va destacar que l’actual direcci贸 del centre “ha posat fi a irregularitats laborals i econ貌miques heretades” i “est脿 gestionant amb responsabilitat, donant prioritat a les necessitats assistencials de la ciutadania i posant a l’abast dels professionals els mitjans necessaris perqu猫 puguen desenvolupar la seua labor”.

“Detectem -va explicar- nombroses irregularitats en contractes amb empreses externes i en alguns casos no existia ni contracte. L’exhaustiva revisi贸 de les contractacions ens van portar a denunciar davant la fiscalia anticorrupci贸 irregularitats per valor de 33 milions d’euros”.

“No obstant aix貌 -va lamentar el gerent- ning煤 va retraure als anteriors gestors totes les irregularitats i ara s’arremet contra una direcci贸 que “est脿 posant fi a un model d’hospital dissonant amb la resta de la xarxa sanit脿ria p煤blica” i que basa la seua gesti贸 en la responsabilitat, el rigor i la transpar猫ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.