fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La filtraci贸 de l’examen d’oposici贸 a l’Hospital provoca una onada d’acusacions

La filtraci贸 de l’examen d’oposici贸 a l’Hospital provoca una onada d’acusacions

La Diputaci贸 tamb茅 insta a la Conselleria al fet que investigue la presumpta filtraci贸 de l’examen d’una oposici贸 de l’Hospital Provincial.

La Diputaci贸 insta a la Conselleria al fet que investigue la presumpta filtraci贸 de l’examen d’una oposici贸 de l’Hospital Provincial.

L’examen es va realitzar el passat 14 de novembre per貌 segons va publicar ahir el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia, el director gerent de l’hospital, Joaqu铆n Sanch铆s, ha resolt anul路lar-la i convocar de nou als aspirants presentats per a realitzar de nou l’exercici el 14 de desembre a les 9.00 hores en l’aula HA1213AA del segon pis de la facultat d’Humanes i Socials de la UJI.

Des del Consorci Hospitalari Provincial de Castell贸 indiquen que el tribunal de l’oposici贸 de t猫cnic de documentaci贸 sanit脿ria ha decidit per unanimitat que es repetisca el primer exercici per entendre que ha pogut infringir-se el principi d’igualtat que ha de regir qualsevol proc茅s selectiu, ja que dels resultats de la correcci贸 automatitzada d’aqueix primer exercici tipus test es despr猫n que ha pogut donar-se una possible irregularitat en la cust貌dia de les preguntes d’aquest examen. Aix铆, segons indiquen les mateixes fonts del Consorci, la decisi贸 del tribunal d’anul路lar aquest exercici respon als principis de just铆cia, responsabilitat i transpar猫ncia.

Tant sindicats com a institucions demanen explicacions per a saber com ha pogut filtrar-se el resultat de l’examen tipus test.

La diputada provincial de l’Hospital Provincial, Nieves Mart铆nez, ha instat a la consellera de Sanitat, Carmen Munt, al fet que investigue el succe茂t al路legant que “la gravetat de les irregularitats en el proc茅s ha hagut de ser evident quan tots els membres del tribunal, per unanimitat, han decidit anul路lar la convocat貌ria”.

 

El sindicat UGT ha indicat que no solament hauria de suspendre’s la prova, sin贸 tot el proc茅s i procedir al canvi de tribunal, doncs si no “aquest 貌rgan no ofereix garanties perqu猫 no ha exercit la labor de custodiar o vigilar b茅 els documents citats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.