fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Fúmiga, Samantha, Mafalda, Òscar Briz i Sandra Monfort, entre les primeres confirmacions de la Fira Valenciana de la Música

La Fúmiga, Samantha, Mafalda, Òscar Briz i Sandra Monfort, entre les primeres confirmacions de la Fira Valenciana de la Música

També hi seran els artistes locals Aina Palmer, Annacrusa, Nereu i les Bèsties Marines i Trobadorets.

La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend presenta els primers noms de la programació artística de la seua novena edició. Entre les 30 propostes que conformen aquest avançament, cal destacar la inclusió de formacions valencianes com Àlex Blat, La Fúmiga, Mafalda, Nacho Mañó & Gisela Renes, Òscar Briz, Samantha i Sandra Monfort. A més, hi seran els intèrprets estatals Albert Pla, Caminero Trío i La Otra. La Fira Valenciana de la Música se celebrarà a Castelló de la Plana entre el dimecres 3 i el dissabte 6 de novembre.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha destacat que “any rere any, el Trovam aconsegueix que Castelló siga l’epicentre musical en la Comunitat Valenciana”. Ruiz ha incidit en l’aposta de la Fira per la cultura segura i ha recordat l’èxit de la passada edició, en la qual es van posar en marxa tots els protocols sanitaris per tal de garantir la seguretat de públic, artistes i personal.

Des de l’any 2013, l’organització del Trovam – Pro Weekend ha treballat per aconseguir que l’esdeveniment siga l’aparador de la música feta a les comarques valencianes. Per tal d’assolir aquest objectiu, la capital de la Plana Alta ha acollit projectes artístics de qualitat, rics en matisos i equilibrats territorialment amb una aposta decidida per la paritat i els espectacles d’estrena. Gràcies a aquests compromisos, la Fira s’ha convertit en una cita ineludible en l’agenda cultural i en el calendari dels professionals del sector.

La Fira Valenciana de la Música mantindrà aquestes característiques bàsiques en la seua pròxima edició. Així, un any més, els assistents podran conéixer de primera mà els valors emergents i consolidats de la Comunitat Valenciana, amb una nodrida representació castellonenca. Així mateix, l’oferta artística es completa amb solistes i bandes arribades d’altres punts de l’Estat. S’ha de destacar que les entitats i institucions organitzadores estan molt pendents de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i faran complir tots els protocols de seguretat dictats per les autoritats. Cal recordar que l’edició celebrada en 2020 es va poder seguir virtualment, un format que es mantindrà enguany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.