fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat col·labora en el repartiment de màscares d’ús obligatori en els serveis de transport públic

La Generalitat col·labora en el repartiment de màscares d’ús obligatori en els serveis de transport públic

Les principals estacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant acolliran el repartiment de màscares des de primera hora del matí i es recordarà a les persones usuàries, a través de megafonia, l’obligació d’utilitzar-les.

La Generalitat col·labora en la distribució de màscares a les persones usuàries de transport públic i este dilluns acollirà, en les seues principals estacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, el repartiment d’estos equips de protecció per part de les Forces de Seguretat, alhora que recordarà a viatgers i viatgeres, a través de megafonia, l’obligació d’utilitzar-les.

La Generalitat se suma així a l’obligació establida pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana d’utilitzar màscara en els diferents mitjans de transport públic, des del dilluns 4 de maig. Així ho ha abordat el conseller de Política Territorial,Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, durant una reunió telemàtica celebrada este matí al costat de la direcció d’FGV.

El conseller Arcadi España ha recordat que “com a complement a esta mesura, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha instal·lat dispensadors d’hidrogel alcohòlic en les principals estacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, així com a l’interior d’alguns vagons amb la finalitat d’afavorir la prevenció de la COVID-19 entre usuaris i usuàries”.

La decisió adoptada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat se suma com a col·laboració d’FGV a la iniciativa prevista pel Govern d’Espanya de facilitar el repartiment de màscares entre les persones usuàries dels serveis de transport públic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.