Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat completarà el control d’accés a l’estació d’Entroncament de Metrovalència amb una nova línia de validació per a evitar el frau

La Generalitat completarà el control d’accés a l’estació d’Entroncament de Metrovalència amb una nova línia de validació per a evitar el frau

Es col·locaran passos estàndard i de PMR, una expenedora automàtica de títols i es barrarà l’entrada a l’andana en direcció a Bétera i Llíria.

La Generalitat completarà en el present any el control d’accés a l’estació d’Entroncament de Metrovalència amb una nova línia de validació, a fi que totes les entrades i sortides de la instal·lació estiguen automatitzades i s’evite el frau de viatgers sense títol de transport.

D’esta forma, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat per 108.544,32 euros, IVA inclòs, una última línia de validació en l’andana en direcció a Bétera i Llíria en la qual es col·locaran controls de pas estàndard i per a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), una expenedora automàtica de títols de transports.

En 2014, l’empresa pública va modificar l’accés a la zona de transbord de l’estació d’Entroncament amb noves cancel·ladores que van separar el pas entre el metre i el tramvia en una instal·lació en la qual confluïxen les dues destinacions del nord de la província de les Línies 1 (Bétera-Vilanova de Castelló) i 2 (Llíria-Torrent Avinguda) de metre, amb la Línia 4 del tramvia (Mas del Rosari-Doctor Lluch).

En este moment es van instal·lar tretze cancel·ladores per a regular els moviments dels passatgers entre tots dos mitjans de transport, ja que en 2013 es va delimitar el pas dels usuaris de metre i tramvia.

L’estació d’Entroncament de Metrovalència es va obrir al públic el març de 2001 com un nus intermodal del metre i el tramvia. En 2018 l’estació va sumar un total 672.051 viatgers en les línies de metro i 103.397 en la Línia del tramvia.

Esta actuació està recollida en el conjunt d’accions establertes contra el frau que FGV va començar a implantar fa anys en la xarxa de Metrovalencia, amb l’objectiu de disminuir l’índex d’impagats que, en els últims anys, s’ha reduït fins a situar-se per sota del 3 per cent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.