fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat fa treballs d’auscultació de via i desviaments en la xarxa del TRAM d’Alacant

La Generalitat fa treballs d’auscultació de via i desviaments en la xarxa del TRAM d’Alacant

Les dades s’incorporen a un Sistema d’Informació Georreferenciada que permetrà conèixer al detall l’estat i índexs de qualitat.

La Generalitat està fent treballs de consultoria topogràfica ferroviària, aixecament de via i instal·lacions de la xarxa del TRAM d’Alacant per a disposar, una vegada completats, d’un Sistema d’Informació Georreferenciada (SIG).

Esta actuació permet, igual que s’ha fet en la xarxa de Metrovalencia, que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) dispose d’un control complet de les condicions dels més de 100 quilòmetres de via d’Alacant, amb l’objectiu de planificar de manera més eficient les intervencions de reparació i manteniment segons l’estat de la xarxa.

El pressupost d’estes actuacions que, per primera vegada es realitzen en la xarxa d’FGV a Alacant, ascendeix a 781.146,61 euros, IVA inclòs. El termini d’execució i desenvolupament és de quatre anys amb una possible pròrroga d’un any més.

Els treballs de revisió es realitzen fora de l’horari comercial del TRAM d’Alacant per a no alterar la circulació prevista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.