fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat facilitarà la mobilitat en els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia

La Generalitat facilitarà la mobilitat en els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia

FGV incrementa un 50% les circulacions respecte a les mateixes dates de 2018, en passar de 65 a 98 trajectes.

La Generalitat facilitarà la mobilitat en les nits en què multitud de treballadors i treballadores celebren els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia, pel qual gairebé un centenar de metres i tramvies desplaçaran als usuaris fins al voltant de les 3 hores de la matinada.

Respecte al mateix servei del passat any, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) incrementarà un 50% el seu servei, en passar dels 65 trens i tramvies de 2018 als 98 d’este any, gràcies a les millores introduïdes al llarg d’este any.

Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabtes i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, on es poden realitzar transbords cap a diferents destinacions, es produïxen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primacial Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Cañamelar la freqüència és de 20 minuts.

En la Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.