fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Generalitat facilitar脿 la mobilitat en els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia

La Generalitat facilitar脿 la mobilitat en els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia

FGV incrementa un 50% les circulacions respecte a les mateixes dates de 2018, en passar de 65 a 98 trajectes.

La Generalitat facilitar脿 la mobilitat en les nits en qu猫 multitud de treballadors i treballadores celebren els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia, pel qual gaireb茅 un centenar de metres i tramvies despla莽aran als usuaris fins al voltant de les 3 hores de la matinada.

Respecte al mateix servei del passat any, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) incrementar脿 un 50% el seu servei, en passar dels 65 trens i tramvies de 2018 als 98 d’este any, gr脿cies a les millores introdu茂des al llarg d’este any.

Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabtes i vespres de festius circulen trens amb una freq眉猫ncia de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’煤ltim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcci贸 a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Mar铆tim-Serradora.

En direcci贸 a Alboraia, la freq眉猫ncia de pas oscil路la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcci贸 a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcci贸 a Picassent, B茅tera, Ll铆ria, Riba-roja de T煤ria i Rafelbunyol.

Els 煤ltims passos pel centre de la ciutat de Val猫ncia, en l’estaci贸 d’脌ngel Guimer脿, on es poden realitzar transbords cap a diferents destinacions, es produ茂xen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les l铆nies tramvi脿ries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les l铆nies, mentre que en els trams Primacial Reig-Dr. Lluch i Mar铆tim-Grau Ca帽amelar la freq眉猫ncia 茅s de 20 minuts.

En la L铆nia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andr茅s Estell茅s, excepte l’煤ltim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els 煤ltims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produ茂xen entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la p脿gina web www.metrovalencia.es i en el tel猫fon gratu茂t d’informaci贸 i Atenci贸 al Client 900 46 10 46, aix铆 com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.