Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat millorarà l’accessibilitat al pàrquing de Metrovalencia a València Sud amb una rotonda en la CV-407 i un vial fins a l’aparcament

La Generalitat millorarà l’accessibilitat al pàrquing de Metrovalencia a València Sud amb una rotonda en la CV-407 i un vial fins a l’aparcament

La glorieta es construirà a l’altura del cementiri de Paiporta, amb una sortida fins a les instal·lacions d’FGV i també hi haurà un carril-bici.

La Generalitat millorarà l’accessibilitat al pàrquing de Metrovalencia situat a València Sud amb la construcció d’una rotonda en la CV-407, d’on començarà un vial fins a l’aparcament de les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Esta actuació s’emmarca en l’aposta del Consell per la intermodalitat perquè aquells conductors que ho desitgen puguen estacionar de manera gratuïta els seus vehicles i desplaçar-se fins al centre de la capital amb metro. Així mateix, s’incrementarà la seguretat viària, atès que en l’actualitat cal realitzar un encreuament de la carretera perillós travessant el carril contrari i que causa retencions al trànsit rodat.

El projecte recull una rotonda en la citada carretera a l’altura del cementiri de Paiporta, des d’on una sortida portarà als vehicles per un vial de 423 metres de longitud fins a l’aparcament d’FGV de València Sud. A més, es construirà un carri-bici al llarg del nou vial.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la informació pública de l’aixecament d’actes d’ocupació de l’expedient d’expropiació forçosa per a les obres, que compten amb un pressupost inicial de 945.062,82 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució de quatre mesos. S’espera que els treballs s’inicien a principis del pròxim any i que estiguen conclosos en el segon semestre d’este.

Metrovalencia ha augmentat este mateix any la capacitat del seu aparcament gratuït de l’estació de València Sud fins a les 282 places, molt utilitzat pels usuaris de les poblacions pròximes a les instal·lacions d’FGV, com són Paiporta, Picanya, Catarroja, Albal o Benetússer, especialment en els dies de Falles. Els conductors i conductores estacionen els seus vehicles en el recinte habilitat a este efecte i agafen el metre (Línies 1, 2 i 7) per a desplaçar-se fins al centre de València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.