Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat reforça durant el mes de juliol el servei d’estiu en les línies de metro

La Generalitat reforça durant el mes de juliol el servei d’estiu en les línies de metro

El servei nocturn previst per a divendres, dissabtes i vespres de festiu funcionarà com la resta de l’any.

Metrovalencia aplicarà des de dilluns que ve 1 de juliol fins al 31 d’agost l’horari d’estiu en totes les seues línies de metro.

Este any s’aplica un reforç del servei en les hores punta, a primera hora del matí i al migdia, durant els dies laborables del mes de juliol. Amb esta modificació es milloren les freqüències de pas en les hores de major demanda en les Línies 1 (Bétera-Villanueva de Castelló) i 2 (Llíria-Torrent Avinguda) i s’avança l’inici del servei en el conjunt de les línies.

L’horari d’estiu implica que en les sis línies de metro s’apliquen els horaris propis dels dissabtes, entre el dilluns i el divendres. Els dissabtes, diumenges i festius mantenen l’horari habitual de la resta de l’any. Les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 17 de juny, que mantindran també fins al 31 d’agost.

Amb esta decisió Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) adapta l’oferta a la disminució de la demanda que es produeix estos mesos, realitzant un esforç per atendre la demandes d’aquells clients que durant dies els laborables del mes de juliol han de viatjar en determinats horaris, disminuint així el grau d’ocupació dels trens i tramvies.

Els horaris es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web de Metrovalencia (consultar aquí) i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.