fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Generalitat Valenciana millorar脿 la integraci贸 del port de Benicarl贸 amb la ciutat

La Generalitat Valenciana millorar脿 la integraci贸 del port de Benicarl贸 amb la ciutat

La Conselleria tamb茅 est脿 a punt de finalitzar el carril bici del Pol铆gon Industrial El Collet.

El conseller de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat, Arcadi Espa帽a, ha anunciat en la seua visita a Benicarl贸 que la Generalitat Valenciana invertir脿 al voltant de 100.000 euros en la realitzaci贸 de dues actuacions que pretenen millorar la integraci贸 del port amb la ciutat.

Benicarl贸 ha rebut avui la visita del conseller de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat, Arcadi Espa帽a, que ha anunciat que la Generalitat Valenciana invertir脿 al voltant de 100.000 euros en el port de la ciutat. El conseller ha desvelat que 芦farem dues actuacions molt importants per a millorar la qualitat de vida dels ve茂ns i les ve茂nes de Benicarl贸 i per a cr茅ixer d’una manera sostenible generant ocupaci贸禄.

Per la seua part, Miralles ha agra茂t la visita del conseller i ha remarcat que 芦la col路laboraci贸 entre les administracions 茅s l’煤nica forma que els pobles vagen endavant, aix铆 que estem satisfets per estes inversions que es faran al port, perqu猫 茅s el front mar铆tim de Benicarl贸 i l’hem de potenciar禄.

Tal com ha revelat el conseller, la Generalitat Valenciana ha seleccionat el port de Benicarl贸 per a elaborar el primer estudi d’ordenaci贸 Port-Ciutat, una actuaci贸 que comptar脿 amb una inversi贸 al voltant dels 40.000 euros. Com ha detallat Espa帽a 芦este estudi es desenvolupar脿 durant l’any 2020 i servir脿 per a veure com quadrar i millorar la vinculaci贸 entre el port i la ciutat, per tal que no nom茅s siga un motor tur铆stic i econ貌mic, sin贸 tamb茅 cultural per a tots els ve茂ns i ve茂nes禄.

El segon dels projectes anunciats al recinte portuari 茅s la reconversi贸 de les antigues casetes dels mariners en un nou passeig per a vianants que millorar脿 l’entorn i contribuir脿 a afavorir el turisme. Esta actuaci贸 comptar脿 amb una inversi贸 de 42.350 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.