fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat Valenciana millorarà la integració del port de Benicarló amb la ciutat

La Generalitat Valenciana millorarà la integració del port de Benicarló amb la ciutat

La Conselleria també està a punt de finalitzar el carril bici del Polígon Industrial El Collet.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat en la seua visita a Benicarló que la Generalitat Valenciana invertirà al voltant de 100.000 euros en la realització de dues actuacions que pretenen millorar la integració del port amb la ciutat.

Benicarló ha rebut avui la visita del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, que ha anunciat que la Generalitat Valenciana invertirà al voltant de 100.000 euros en el port de la ciutat. El conseller ha desvelat que «farem dues actuacions molt importants per a millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes de Benicarló i per a créixer d’una manera sostenible generant ocupació».

Per la seua part, Miralles ha agraït la visita del conseller i ha remarcat que «la col·laboració entre les administracions és l’única forma que els pobles vagen endavant, així que estem satisfets per estes inversions que es faran al port, perquè és el front marítim de Benicarló i l’hem de potenciar».

Tal com ha revelat el conseller, la Generalitat Valenciana ha seleccionat el port de Benicarló per a elaborar el primer estudi d’ordenació Port-Ciutat, una actuació que comptarà amb una inversió al voltant dels 40.000 euros. Com ha detallat España «este estudi es desenvoluparà durant l’any 2020 i servirà per a veure com quadrar i millorar la vinculació entre el port i la ciutat, per tal que no només siga un motor turístic i econòmic, sinó també cultural per a tots els veïns i veïnes».

El segon dels projectes anunciats al recinte portuari és la reconversió de les antigues casetes dels mariners en un nou passeig per a vianants que millorarà l’entorn i contribuirà a afavorir el turisme. Esta actuació comptarà amb una inversió de 42.350 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.